Snabbaste vägen till framtidens affärssystem: Implema på Forum Affärssystem 8 maj

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Tisdag 8 maj är Implema på plats i Göteborg för Forum Affärssystem och HR 2018.

Tisdag 8 maj är Implema på plats i Göteborg för Forum Affärssystem och HR 2018. 

Står du inför ett byte av affärssystem? I en tid när allt går snabbare och snabbare blir ledtiden för att implementera ett affärssystem alltmer avgörande. 

Implema Way är ett unikt koncept framtaget av Implema för framgångsrika affärssystembyten snabbare och effektivare än någon annan på marknaden. Vad är hemligheten och framgångsfaktorerna?

Kom och lyssna på vårt seminariepass med Implemas VD Jörgen Aronsson. Han kommer berätta mer om Implema Way och vad vi ser för framgångsfaktorer för framtidens affärssystem. 

I framtiden kommer affärssystemen vara cloud baserade vilket kommer innebära både utmaningar och möjligheter. Vad ska du som kund tänka på?

Vi finns även på plats med en egen monter där vi kan berätta mer om Implema och hur vi hjälper våra kunder att implementera och utveckla affärssystem baserade på SAP och Microsoft Dynamics och hur vi guidar kunden in i framtidens affärssystem. 

Här kan vi även berätta mer om de två cloudbaserade affärssystemplattformarna som vi valt att jobba med: SAP S/4HANA Cloud och Microsoft Dynamics 365. 

Varmt välkommen på både seminarie och att besöka oss i vår monter. 

IMPLEMA PÅ FORUM AFFÄRSSYSTEM OCH HR 2018

Implemas mötesplats hittar ni i monter H3-5.

Föreläsning 15:15: ”Snabbaste vägen till framtidens affärssystem”
Implemas VD Jörgen Aronsson 

Redan för 15 år sedan, genomförde Implema implementeringar av nya affärssystem på 90 dagar. I detta seminarie kommer Implema berätta hur detta kan göras, vad framgångsfaktorerna är och varför kort implementationstid är den viktigaste faktorn att styra mot.

BILJETTER TILL FORUM AFFÄRSSYSTEM OCH HR 2018

Biljetter till evenemanget bokas på Forum4ITs hemsida: https://www.forum4it.se/event/forum-affarssystem-2018/

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!