Aktuellt

SAPSA Vårimpuls 2023: Lär dig om nya SAP-trender och nätverka med experter på årets konferens i Göteborg

SAPSA Vårimpuls, är en årlig konferens för medlemmar i Swedish Association of SAP Software Users, som äger rum den 25 april 2023 i Göteborg. Konferensen är ett tillfälle för SAP-användare att lära sig mer om nya trender, teknologier och lösningar inom SAP-världen, samt att nätverka med andra SAP-användare och experter.

Dagens program på SAPSA Vårimpuls 2023 kommer att bestå av spännande presentationer och diskussioner om hur SAP-användare kan använda nya teknologier och verktyg för att skapa en intelligent företagsmiljö. Exempel på ämnen som kommer att tas upp inkluderar artificiell intelligens, automation, cloud, data governance bland annat.

Ett perfekt nätverk för SAP-användare

Förutom presentationer och keynotes kommer konferensen att ha interaktiva sessioner där deltagarna kan lära sig mer om olika SAP-lösningar och verktyg utifrån olika verksamheter och utmaningar. På plats finns också utställare som visar upp SAP-lösningar och tjänster.

SAPSA Vårimpuls är ett viktigt evenemang för SAP-användare i Sverige, och det ger en möjlighet för deltagare att få en djupare förståelse för SAP-teknologi och hur det kan användas för att förbättra företagets verksamhet. Det är också en plattform där deltagare kan nätverka med andra SAP-användare och experter, och att få inspiration och nya idéer inför nya projekt och initiativ.

Implema deltar som besökare

I år deltar Implema som besökare. SAPSA är ett utmärkt tillfälle för oss att möta kunder, partners och andra kollegor i branschen. Vi ser fram emot föreläsningarna och breakout-sessionerna. Sedan tror vi starkt att de inspirerande samtalen med andra SAP-användare kommer möjliggör ett utbyte av värdefulla insikter och erfarenheter om vad vi har att vänta i branschen framåt.  

Är du på ett eller annat sätt SAP-användare, blivande kund eller leverantör kan vi varmt rekommendera ett besök på SAPSA. Vårens eventet har ett späckat program med en massa intressanta företag, case och framåtblickar i framtidens tekniska utveckling inom SAP bland annat.

Anmälan sker via https://sapsa.se/events/varimpuls-2023/.

Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig med SAP-lösningar?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll