Morgondagens intelligenta affärssystem –Jörgen Aronssons key note på årets Forsknings & tillämpningskonferens i Linköping

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Jörgen Aronsson, VD på Implema, är key note speaker på Forsknings-& tillämpningskonferensen i Linköping 23-24 oktober med titeln Morgondagens intelligenta affärssystem

Jörgen har föreläst i affärssystem under mer än 10 år vid Linköpings Universitet och är sedan två år också näringslivsrepresentant vid programnämnden för Industriell Ekonomi och Logistik vid Linköpings Universitet. Jörgen är också VD och medgrundare av Implema AB, en implementationspartner av affärssystem baserat på SAP och Microsoft Dynamics. Implema är med sitt unika koncept Implema Way marknadsledande med att erbjuda marknadens snabbaste och effektivaste implementeringar av affärssystem.

– Jag ser det som en otrolig förmån att nu för första gången få tala på Forsknings-& tillämpningskonferensen och ser det som ett utmärkt tillfälle att berätta om vilken stor transformering som ERP-/affärssystembranschen går genom. Förra teknikskiftet var på 90-talet och det går inte att jämföra med det som sker nu. På Implema brinner vi för att hjälpa våra kunder att förstå vad innebär detta och hur företagen ska tänka för att inte tappa fart och ta vara på alla de möjligheter som skapas med Machine learning, Artificell intelligens, Deep learning och alla de nya begrepp som finns.

Jörgen understryker att vi bara har påbörjat den stora digitaliseringsresan och att vi behöver attrahera fler för att säkerställa att Sverige som land ska kunna fortsätta ha framgångsrika företag. Näringslivet och universiteten måste fortsätta att ha en aktiv och nära dialog och tillsammans säkerställa talangförsörjningen till branschen. Implema lever som man lär. Vid bolagets senaste kundevent var Jakob Rehme, Mathias Henningsson och Fredrik Persson, professorer och doktorander vid Linköpings Universitet, på plats för att ta del av vilka utmaningar som Implemas kunder har, liksom de övergripande frågeställningar och lösningar bolaget jobbar med.

– Jag hoppas att detta kan fortsätta och vill att vi att skapar en mera aktiv och nära dialog mellan forskningen och näringslivet inom vår bransch, vi har mycket att lära av varandra! säger Jörgen avslutningsvis.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vill du veta mer?

Fråga mig om samarbetet med Linköpings Universitet
Jörgen Aronsson CEO Implema AB

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!