Aktuellt

Morgondagens intelligenta affärssystem –Jörgen Aronssons key note på årets Forsknings & tillämpningskonferens i Linköping

Jörgen Aronsson, VD på Implema, är key note speaker på Forsknings-& tillämpningskonferensen i Linköping 23-24 oktober med titeln Morgondagens intelligenta affärssystem

Jörgen har föreläst i affärssystem under mer än 10 år vid Linköpings Universitet och är sedan två år också näringslivsrepresentant vid programnämnden för Industriell Ekonomi och Logistik vid Linköpings Universitet. Jörgen är också VD och medgrundare av Implema AB, en implementationspartner av affärssystem baserat på SAP och Microsoft Dynamics. Implema är med sitt unika koncept Implema Way marknadsledande med att erbjuda marknadens snabbaste och effektivaste implementeringar av affärssystem.

– Jag ser det som en otrolig förmån att nu för första gången få tala på Forsknings-& tillämpningskonferensen och ser det som ett utmärkt tillfälle att berätta om vilken stor transformering som ERP-/affärssystembranschen går genom. Förra teknikskiftet var på 90-talet och det går inte att jämföra med det som sker nu. På Implema brinner vi för att hjälpa våra kunder att förstå vad innebär detta och hur företagen ska tänka för att inte tappa fart och ta vara på alla de möjligheter som skapas med Machine learning, Artificell intelligens, Deep learning och alla de nya begrepp som finns.

Jörgen understryker att vi bara har påbörjat den stora digitaliseringsresan och att vi behöver attrahera fler för att säkerställa att Sverige som land ska kunna fortsätta ha framgångsrika företag. Näringslivet och universiteten måste fortsätta att ha en aktiv och nära dialog och tillsammans säkerställa talangförsörjningen till branschen. Implema lever som man lär. Vid bolagets senaste kundevent var Jakob Rehme, Mathias Henningsson och Fredrik Persson, professorer och doktorander vid Linköpings Universitet, på plats för att ta del av vilka utmaningar som Implemas kunder har, liksom de övergripande frågeställningar och lösningar bolaget jobbar med.

– Jag hoppas att detta kan fortsätta och vill att vi att skapar en mera aktiv och nära dialog mellan forskningen och näringslivet inom vår bransch, vi har mycket att lära av varandra! säger Jörgen avslutningsvis.

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved