Medivir och Implema vinnare av Årets Affärssystemprojekt 2015

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Läkemedelsföretaget Medivir och affärssystempartnern Implema har för implementeringen av SAP S/4HANA utnämnts till Årets Affärssystemprojekt 2015. Trots höga krav inom läkemedelsbranschen, gick projektet i produktion på tid och budget efter bara 16 veckor.

Herbert Nathan & Co har tillsammans med en mycket namnkunnig jury korat Medivir och Implema till vinnare av Årets Affärssystemprojekt 2015. Utnämningen skedde i samband med eventet Forum4IT i Göteborg den 3 maj.

Motiveringen lyder: Medivir har, tillsammans med affärssystempartnern Implema, på kort tid implementerat en innovativ lösning i en komplex miljö där kunden Medivir vittnar om ett utmanande projekt med hög måluppfyllelse.

Medivir är ett forskningsbaserat läkemedelsföretag med fokus på infektionssjukdomar och onkologi.

– Projektet har bidragit med affärsnytta till Medivir och utnämningen Årets Affärssystemprojekt är ett erkännande för våra kompetenta och mycket engagerade medarbetare, säger Ola Burmark CFO på Medivir.

Affärssystempartnern Implema har nästan 20 års erfarenhet av framgångsrika affärssystemprojekt.

– Vår framgångsfaktor är snabba projekt och nöjda kunder, säger Björn Ödewing, affärsutvecklare och en av Implemas grundare. Framgångsfaktorerna i detta projekt har bland annat varit en styrgrupp som varit restriktiv med avvikelser från standard, en mycket professionell kvalitetsavdelning på Medivir samt ett fantastiskt gemensamt teamarbete. Framförallt har det varit ett otroligt kul projekt och vi är riktigt stolta att få dela detta pris med Medivir. 

På bilden: Henrik Frimodig, Partner HerbertNathan & Co och Jörgen Aronsson, VD Implema AB.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!