Aktuellt

Medivir och Implema vinnare av Årets Affärssystemprojekt 2015

Läkemedelsföretaget Medivir och affärssystempartnern Implema har för implementeringen av SAP S/4HANA utnämnts till Årets Affärssystemprojekt 2015.

Trots höga krav inom läkemedelsbranschen, gick projektet i produktion på tid och budget efter bara 16 veckor.

Herbert Nathan & Co har tillsammans med en mycket namnkunnig jury korat Medivir och Implema till vinnare av Årets Affärssystemprojekt 2015. Utnämningen skedde i samband med eventet Forum4IT i Göteborg den 3 maj.

Motiveringen lyder: Medivir har, tillsammans med affärssystempartnern Implema, på kort tid implementerat en innovativ lösning i en komplex miljö där kunden Medivir vittnar om ett utmanande projekt med hög måluppfyllelse.

Medivir är ett forskningsbaserat läkemedelsföretag med fokus på infektionssjukdomar och onkologi.

Projektet har bidragit med affärsnytta till Medivir och utnämningen Årets Affärssystemprojekt är ett erkännande för våra kompetenta och mycket engagerade medarbetare, säger Ola Burmark CFO på Medivir.

Affärssystempartnern Implema har nästan 20 års erfarenhet av framgångsrika affärssystemprojekt.

Vår framgångsfaktor är snabba projekt och nöjda kunder, säger Björn Ödewing, affärsutvecklare och en av Implemas grundare. Framgångsfaktorerna i detta projekt har bland annat varit en styrgrupp som varit restriktiv med avvikelser från standard, en mycket professionell kvalitetsavdelning på Medivir samt ett fantastiskt gemensamt teamarbete. Framförallt har det varit ett otroligt kul projekt och vi är riktigt stolta att få dela detta pris med Medivir. 

På bilden: Henrik Frimodig, Partner HerbertNathan & Co och Jörgen Aronsson, VD Implema AB.

Dela med dig

Relaterat innehåll