Aktuellt

Implema Inspire: Tillsammans kan vi göra skillnad

Årets Implema Inspire är till ända. Två dagar fyllda av inspiration, erfarenhetsutbyte, reflektion och möten mellan människor.

Bilden: Jörgen Aronsson Implema, Håkan Strömbeck SAP, Joacim Damgard Microsoft, Anna Granö HPE

– Jag är glad att så många valde att stanna upp och reflektera och investera tid i morgondagen, säger Implemas VD Jörgen Aronsson, efter årets stora affärssystemevent Implema Inspire. Jag vill framförallt tacka de kunder som medverkade och delade med sig av sina erfarenheter och lösningar samt Joacim Damgard Microsoft, Anna Granö HPE och Håkan Strömbeck SAP

Implema Inspire skapades för att erbjuda en mötesplats för kunder att dela med sig av sina erfarenheter och på ett effektivt sätt ta del av senaste trenderna och framförallt få dem översatta till våra kunders vardag.

– Det vi framförallt tar med oss från årets Implema Inspire är att det är viktigare än någonsin att jobba tillsammans: leverantörer, partners och kunder. Då kan vi göra skillnad och skapa kundnytta på riktigt för våra kunder. Tekniken är möjliggörare men i grund och botten handlar det om människor. 

Implema | Play
Dela med dig

Relaterat innehåll