Implema Inspire: Tillsammans kan vi göra skillnad

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Årets Implema Inspire är till ända. Två dagar fyllda av inspiration, erfarenhetsutbyte, reflektion och möten mellan människor.

Bilden: Jörgen Aronsson Implema, Håkan Strömbeck SAP, Joacim Damgard Microsoft, Anna Granö HPE

– Jag är glad att så många valde att stanna upp och reflektera och investera tid i morgondagen, säger Implemas VD Jörgen Aronsson, efter årets stora affärssystemevent Implema Inspire. Jag vill framförallt tacka de kunder som medverkade och delade med sig av sina erfarenheter och lösningar samt Joacim Damgard Microsoft, Anna Granö HPE och Håkan Strömbeck SAP

Implema Inspire skapades för att erbjuda en mötesplats för kunder att dela med sig av sina erfarenheter och på ett effektivt sätt ta del av senaste trenderna och framförallt få dem översatta till våra kunders vardag.

– Det vi framförallt tar med oss från årets Implema Inspire är att det är viktigare än någonsin att jobba tillsammans: leverantörer, partners och kunder. Då kan vi göra skillnad och skapa kundnytta på riktigt för våra kunder. Tekniken är möjliggörare men i grund och botten handlar det om människor. 

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!