Aktuellt

Implema Inspire – en dag fullspäckad med inspiration och kunskap

Förberedelserna inför Implema Inspire 2021 är i full gång och programmet med talare, seminarier, meet-the-experts är på plats. Vi ser fram emot en dag tillsammans med dig som är fullspäckad med inspiration och kunskap som du och ditt företag har användning för i er fortsatta digitala resa framåt.

Under dagen kommer den digitala folkbildaren Beata Wickbom att guida dig igenom programpunkterna såväl live som digitalt från Epicenter – och lotsa dig fram bland våra talare och seminarier. Från den stora scenen kommer vi att förkovra oss ibland annat hållbarhet med hjälp av digitalisering, , digital transformation samt hur Implema bäst kan bistå ditt företag i ett pågående arbete.

Se hela programmet här: Implema Inspire 2021 – Implema

Seminarier och möten med experter

Vi kommer också under dagen att hålla för- och eftermiddagspass med flera seminarier inom olika områden som våra deltagare kan välja fritt mellan. Och på plats finns Implemas experter. Dessa kan våra deltagare i förväg boka personliga möten i de fall det finns områden de skulle vilja diskutera vidare inom.

Vi är alla superladdade och ser fram emot en minnesvärd dag tillsammans med våra kunder, partners och andra Implema-vänner. Om du inte redan har anmält dig ännu – rekommenderar vi starkt att du gör det snarast möjligt! Antalet platser är begränsade och de går åt.

Anmäl dig här!

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.