Aktuellt

Implema Inspire – en dag fullspäckad med inspiration och kunskap

Förberedelserna inför Implema Inspire 2021 är i full gång och programmet med talare, seminarier, meet-the-experts är på plats. Vi ser fram emot en dag tillsammans med dig som är fullspäckad med inspiration och kunskap som du och ditt företag har användning för i er fortsatta digitala resa framåt.

Under dagen kommer den digitala folkbildaren Beata Wickbom att guida dig igenom programpunkterna såväl live som digitalt från Epicenter – och lotsa dig fram bland våra talare och seminarier. Från den stora scenen kommer vi att förkovra oss ibland annat hållbarhet med hjälp av digitalisering, , digital transformation samt hur Implema bäst kan bistå ditt företag i ett pågående arbete.

Se hela programmet här: Implema Inspire 2021 – Implema

Seminarier och möten med experter

Vi kommer också under dagen att hålla för- och eftermiddagspass med flera seminarier inom olika områden som våra deltagare kan välja fritt mellan. Och på plats finns Implemas experter. Dessa kan våra deltagare i förväg boka personliga möten i de fall det finns områden de skulle vilja diskutera vidare inom.

Vi är alla superladdade och ser fram emot en minnesvärd dag tillsammans med våra kunder, partners och andra Implema-vänner. Om du inte redan har anmält dig ännu – rekommenderar vi starkt att du gör det snarast möjligt! Antalet platser är begränsade och de går åt.

Anmäl dig här!

Dela med dig

Relaterat innehåll