Aktuellt

Framtidssäkert affärssystem i molnet med Dynamics 365 och Implema

Molnet blir allt oftare en självklarhet för företag som väljer affärssystem idag. Robert Grahn, säljansvarig Microsoft Dynamics på Implema, berättar om fördelarna med att välja Microsoft Dynamics 365 för ett framtidssäkert affärssystem i molnet och vilka trender han ser inom affärssystem:

‒ Den starka flexibiliteten och skalbarheten, samt möjligheten att snabbt lägga till nya system, moduler och länder utan att behöva en egen avancerad infrastruktur för det, gör att Dynamics 365 är ett perfekt val för företag som vill utveckla verksamheten på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt.

När det gäller framtiden är Robert Grahn övertygad om att AI kommer att vara en naturlig del av systemstödet. Dynamics 365:s möjligheter inom AI-området gör att du snabbt och enkelt kan dra nytta av data och processer kopplade till AI direkt i affärssystemet.

Implema har lång erfarenhet av framgångsrika implementationsprojekt för affärssystem i molnet baserade på Dynamics 365. En stor del av framgången ligger i Implemas beprövade metodik för snabba och trygga implementationer som har byggt långvariga kundrelationer och 100 procent referenskunder.

Läs mer om hur Implema arbetar med Dynamics 365 här.

Implema | Play
Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved