Ejendals gör sig redo för framtiden med hjälp av SAP S/4HANA

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Se filmen om hur en av våra kunder berättar om sin resa mot framtiden, med hjälp av SAP S/4HANA och Implema.

”Med SAP S/4HANA har vi blivit betydligt effektivare. Ökad automatisering av viktiga finansiella processer, i kombination med tydligare standarder och förbättrad skalbarhet, gör att vi kan fortsätta växa med god kontroll”, säger Ann-Charlotte Grönlund, CFO på Ejendals 

”Samarbetet med Implema har varit över all förväntan. Implema finns alltid där som stöd. Om vi behöver hjälp av någon på hög nivå, eller till och med kontakt direkt med SAP, så finns Implema där och kan hålla oss i handen. Samarbetet har varit smidigt, med erfarna, pålitliga och lyhörda konsulter ”, säger Anncie Persson, projekt- och förvaltningsledare.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Peter Söderholm,
Key Account Manager

Vill du veta mer?

Kontakta mig
Peter Söderholm

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!