Aktuellt

”Drivkraften för mig är att hjälpa kunder arbeta smartare i sina affärssystem så att de kan ta ut potentialen och utvecklas.”

Jörgen Aronsson, en av fyra grundare och VD på Implema medverkar i Taylerds podcast Samhällsbärarna. I den här podcasten möter Philip Hägglund företagsledare med bolag i varierande branscher som driver företags-Sverige framåt.

I det här avsnittet får du bland annat höra Jörgen berätta vad som drivit Implema framåt genom åren, hur bolaget möjliggjort tillväxt under en pandemi samt hur nästa steg på vår resa formats av världen vi lever i.

I ett självrannsakande och insiktsfullt avsnitt får du en unik möjlighet att lära känna Jörgen såväl som Implema och lyssna till ett samtal som berör områden som:

  • Hur man på ett bra sätt laddar upp med energi som VD när man ständigt förväntas vara på tårna och ha svar på alla frågor
  • Hur man möjliggör tillväxt under en pandemi
  • Hur man gör man för att bryta sig loss och våga lita på sina medarbetare för att på så sätt bygga en effektivare organisation 

Lyssna på Samhällsbärarna 2# Jörgen Aronsson

Spotify

Acast

Trevlig lyssning!

Implema startades 1998 av fyra unga affärssystemkonsulter som brann för idén att skala ned gigantiska SAP så det skulle passa även små och medelstora företag. Branschen var skeptisk till en början, men snart fick man ändra åsikt. Idag är Implema Sveriges ledande företag inom implementation och transformation av affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics. De fyra grundarna är fortfarande aktiva i bolaget.

Relaterat innehåll