Aktuellt

Behöver ni avlastning? Förstärkning? Ta hjälp av våra fantastiska traineer!

Nu är årets traineer på plats. Redan i höst finns de redo för uppdrag runt om i landet. Många av våra kunder har anlitat traineer genom åren och kan vittna om att det är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att avlasta och stärka upp det egna teamet med kompetenta, ambitiösa och drivna kollegor.

Sedan 2004 har vi utbildat civilekonomer, civilingenjörer, data- och systemvetare till självgående, initiativtagande och lösningsorienterade konsulter. Årets traineekull är vår största någonsin. Av drygt 500 sökande har 26 valts ut att genomgå vårt sex månader långa och mycket ambitiösa utbildningsprogram. I höst står de redo att ta uppdrag.

Här kan du se några av de tidigare traineerna berätta om vad de hjälpt till med, liksom erfarenheter från en kund som anlitat dem: 


Nedan är några exempel på uppgifter som våra traineer kan bidra med.

Avlastning
* Stöttning i verksamheten där key users eller slutanvändare eller inte hinner med
* Felsökning i samband med problem i affärssystemet
* 1st och 2nd line support
* Migrering och basdataunderhåll

Processer
* Driva en processkartläggning samt ta fram dokumentation av denna
* Identifiera förbättringsområden, utarbeta krav och lösningsförslag

Manualer
* Utarbeta instruktioner, dokumentation, m.m.

Traineerna är snabblärda och har alltid tillgång till mer seniora kollegor på hemmaplan. De finns tillgängliga för uppdrag, stora som små, från oktober 2023. Tveka inte att kontakta oss för att se på vad fler sätt de kan hjälpa er i just er situation. 

Om vårt traineeprogram
Med Implemas traineeprogram får traineerna som blivande affärssystemkonsulter en gedigen grund att stå på med fördjupning i projektmetodik, konsultmannaskap och vårt eget unika arbetssätt Implema Way. Under sex månaxder genomgår de ett av Sveriges första och största certifierade traineeprogram med fokus på affärssystem utplacerade på våra kontor runtom i landet. Ambitionen med vårt traineeprogram är att snabbt utveckla traineerna inom något av affärssystemen från SAP eller Microsoft . De får också specialisera sig inom det område de själva brinner för, såsom logistik, finans/ekonomi, integration, analytics eller utveckling. Under utbildningen tilldelas traineerna en mentor som följer och stöttar dem under deras utveckling.

Vill du veta mer om hur våra traineer kan hjälpa er?

Kontakta mig så berättar jag mer om det och om vårt erbjudande!
    Dela med dig

    Relaterat innehåll