Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Solution Architect Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Hos oss får du jobba med teknik och digitalisering i framkant. Som Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du i huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt där du utvecklar och stöttar kunderna i deras affärsprocesser. Du kommer att ha lösningsansvar för en eller flera kunders lösningar. Det innebär bland annat att du behöver ha en mycket god förmåga att agera som strategisk rådgivare åt befattningar som CEO och CFO på större bolag. Det innebär också gedigen kunskap i att kunna analysera resultat samt i rollen som konsult att bidra med förslag på utveckling och förbättringsinsatser.

Implema är Sveriges ledande leverantör av affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics 365. Som nyfiken på ny teknik så uppskattar du att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant och ofta är molnbaserade. Vi ansvarar ofta för att utveckla välkända svenska och globala företag och säkerställa att de tar rätt steg på sin digitaliseringsresa. Du bidrar till den resan genom att jobba nära kunderna och få saker att hända genom engagemang, driv och expertis inom integration och affärssystem.

I rollen är du kunnig i hela plattformen eller fokuserad inom ett eller flera av fokusområderna Finance & Projects, Trade & Logistics eller Manufacturing där du har en nyckelroll i teamet som befinner sig i en stark utvecklingsfas. Du stimuleras av att coacha, utveckla och handleda kollegor som behöver stöd i sin utveckling. Du har ansvaret för att koordinera med berörda inom de projekt som du deltar i och att följa upp de mål samt nyckeltal som är uppsatta. Att analysera och utvärdera resultatet och därigenom arbeta för att uppnå förbättringar är en viktig del i rollen. Du brinner för processförbättringar, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du driver kunden framåt och föreslår lösningar som passar kunden bra. Att ständigt vara uppdaterad inom kunskapsområdet är en naturlig del i

Kravprofil
• Relevant utbildning från högskola/universitet
• Minimum 10 års yrkeserfarenhet av affärssystem (inom någon utav områdena Finance&Projects, Trade & Logistics eller Manufacturing) OCH
• Minimum 5 års yrkeserfarenhet av Microsoft Dynamics F&O/AX

Kunskaper och färdigheter
• Goda ledaregenskaper (ej nödvändigt med erfarenhet som chef)
• Erfarenhet av roll som projektledare eller delprojektledare
• Flera års konsulterfarenhet
• Kunna ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en lösning med flera olika delar
• Hålla ihop en lösning inkluderat tredjepartlösningar och integrationer till dessa
• Kunna leda arbete i implementationsprojekt inom relevant fokusområde (Finance & Projects, Trade & Logistics eller Manufacturing)
• Kunna sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
• Kunna leda processdiskussioner och processförbättringar inom relevant fokusområde
• Kunna handleda kollegor inom relevant verksamhetsområde i Microsoft Dynamics 365
• Kunna utbilda kund och konsulter
• Relevanta IT-kunskaper
• Engelska i tal och skrift

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Viktor Lundqvist, Affärsområdeschef Microsoft Dynamics, viktor.lundqvist@implema.se +46 8 503 124  01

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Viktor Lundqvist,
Business Area Manager Microsoft Dynamics

Vill du veta mer om tjänsten?

Solution Architect Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations
Viktor Lundqvist