Jobb

Solution Architect Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa! Nu söker vi en Solution Architect inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Är du lyhörd, konsultativ och teamorienterad? Känner du dig trygg i rollen som strategisk rådgivare? Uppskattas du för din framåtdrift och förmåga att skapa förtroende. Då tror vi att den här rollen är rätt för dig!
konsulter SAP
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Jobba Hos Oss 3

Ditt uppdrag

Som Solution Architect har du ett helhetsansvar för framtagning och design av hållbara och fantastiska lösningar med Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations som grund. Tillsammans med övriga projektmedlemmar är ditt främsta fokus att utveckla och stötta våra kunder i deras förändringsarbete. Som Solution Architect har du en nyckelroll i Dynamics teamet som befinner sig i en stark utvecklingsfas.

Exempel på ansvarsområden:

  • Helhetsansvar för lösningen i implementations- och utvecklingsprojekt (ansvar för att sätta upp, planera, driva, leda, koordinera och följa upp lösningen).
  • Följa upp nyckeltal, uppsatta mål, analyseraresultat samt bidra med förslag på utvecklings- och förbättringsinsatser.Sätta upp och konfigurera lösningar samt specificera anpassningar och integrationer.
  • Hålla ihop tredjepartslösningar och integrationer till dessa.
  • Leda processdiskussioner och processförbättringar internt och tillsammans med kund.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen tror vi att du antingen kommer från en liknande roll på konsultsidan eller har erfarenhet som exempelvis system-/processägare på verksamhet-/kundsidan. Givetvis har du gedigen och flerårig kompetens inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations med tyngdpunkt på logistik, produktion, affärsprocesser och förändringsarbete.  

För att trivas i rollen brinner du för processförbättringar, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Att ständigt vara uppdaterad inom ditt kunskapsområde är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.   

Kompetens

  • Gedigen och flerårig kompetens inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations med tyngdpunkt på logistik, produktion, affärsprocesser och förändringsarbete.
  • Konsulterfarenhet alternativt erfarenhet som exempelvis system-/processägare på verksamhet-/kundsidan.

Värdefulla egenskaper

  • Affärsdriv
  • Lyhörd
  • Konsultativ
  • Teamorienterad

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema 42239548 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

Vill du veta mer om vilka möjligheter det finns på Implema?

Varmt välkommen att kontakta mig

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email