Implemas traineeprogram 2021

Vill du jobba med digitalisering och bidra till ett starkt svenskt näringsliv? Gillar du att jobba kundnära, i team och i framkant av digitaliseringen? Då kommer du trivas i laget på Implema. Vi gillar att göra saker annorlunda och smartare. Därför välkomnar vi engagerade och modiga medarbetare som vill utvecklas och göra skillnad. Precis som Klara, Linnea och Simon som ni träffar i traineefilmen.
Implema 511250821 Blue 1x1
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema 453597205 Blue 1x1

Ditt uppdrag

Implemas traineeprogram är en starkt bidragande orsak till att vi har en så positiv utveckling av företaget. Ungefär en tredjedel av våra medarbetare startade sin karriär som affärssystemkonsulter via vårt traineeprogram, det är vi mycket solta över.

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Du får jobba med digitalisering och med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av affärssystemen som leder utvecklingen: SAP och Microsoft Dynamics.

Implemas traineeprogram består av två block som löper parallellt:

Block 1 är gemensamt och introducerar hela gruppen till Implemas företagskultur, projektmetodik och konsultmannaskap. Här ligger mycket av hemligheten i att Implema idag är ledande i Sverige när det gäller implementation av affärssystem.

Block 2 handlar om att fördjupa sig inom sitt eget specialistområde. Detta block består av individuell mentorstödd utbildning varvat med självstudier och praktik. Syftet med att vi tidigt i programmet varvar teoretiska kunskaper med praktik är att ge varje trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, programmering och integration.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet eller som är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare.

Känner du igen dig? Varmt välkommen att söka Implemas traineeprogram med start juni 2021.

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som oss, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema 511250821 Blue 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV, personligt brev samt kopior på betyg.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

Välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager
Implema Camilla Waernelius

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 160 medarbetare och omsätter 250 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

160 medarbetare

Vi finns på 10 orter

250 Mkr i omsättning

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email