Jobb

Application Consultant Microsoft Dynamics 365

Är du konsult och jobbar med något av de etablerade affärssystemen? Trivs du som allra bäst när du har ett omväxlande, utmanande och kundnära arbete? Vill du utvecklas i din roll och få möjlighet att jobba med de modernaste affärssystemen i molnet? Då tror vi att det här kan vara rollen för dig! Vi erbjuder dig en unik möjlighet som innefattar utbildning, certifieringar och projekterfarenhet, det vill säga allt som krävs för att bli en självgående applikationskonsult i Microsoft Dynamics 365 plattformen.
SAP ekonomi affärssystem talks
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Tranieeprogram

Ditt uppdrag

Inom Dynamicsteamet på Implema framtidssäkrar vi våra kunders affärer med hjälp av Microsofts affärsplattformar Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Customer Engagements, Power Platform och Azure. I rollen som applikationskonsult arbetar du i huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller med att vidareutveckla våra kunder som redan använder Dynamics 365-plattformen. Du utvecklar och stöttar kunderna i deras affärsprocesser genom att skapa nya eller utveckla befintliga lösningar som är hållbara och det bästa alternativet för kunderna. Då du ofta fungerar som brygga mellan IT och verksamhet är det viktigt att du, med god förmåga, kan agera rådgivare åt våra kunders processägare, systemansvariga och superusers. 

Exempel på ansvarsområden:

 • Leda arbetet i implementations- och utvecklingsprojekt inom ditt specifika fokusområde
 • Sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
 • Leda processdiskussioner och föreslå processförbättringar
 • Hålla i workshops, utbilda och handleda såväl kunder, konsulter som kollegor inom ditt fokusområde
 • Koordinera med berörda inom de projekt som du deltar i, samt följa upp uppsatta mål och nyckeltal
 • Koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är konsult och jobbar med någon av de etablerade affärssystemen, exempelvis Infor M3, IFS, Oracle, SAP eller liknande lösningar men är nyfiken på Microsofts molnbaserade Dynamics 365. Väl på plats hos oss kommer du att få såväl utbildning, certifieringar och projekterfarenhet, det vill säga allt som krävs för att bli en självgående applikationskonsult i Microsoft Dynamics 365 plattformen. Du har en relevant utbildning från högskola/universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift). 

För att trivas i rollen brinner du för processförbättringar och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du uppskattas för din framåtdrift och förmåga att skapa förtroende. Att ständigt vara uppdaterad inom ditt kunskapsområde är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken. 

Kompetens

 • Konsulterfarenhet
 • Relevant utbildning från högskola/universitet

Värdefulla egenskaper

 • Kundfokus
 • Lösningsorienterad
 • Affärsförståelse
 • Teamorienterad

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema Tranieeprogram

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

Dela med dig
Dela