Kunskap & Inspiration

Kunskap

Vi delar med oss i form av kunskap och inspiration och det senaste gällande digitalisering, framtidens affärssystem och hållbara affärsprocesser.

Technology 6920368 1280

Automatisering – vilket verktyg passar ditt företag bäst, Power Automate eller systemintegration genom Logic Apps?

Idag är det viktigare än någonsin för företag att ha effektiva och automatiserade flöden. Detta för att förbättra företagets produktivitet och därmed konkurrenskraft. Det kan hjälpa dig att spara tid, minimera risken för misstag samt öka effektiviteten i ditt företag. I den här artikeln går vi igenom och jämför två av de populäraste verktygen för automatisering.
Detta inspelade webbinarium handlar om hur du kan återanvända din beslutsstödslösning i SAP Analytics Cloud (SAC) samt hur du får ut mesta möjliga värde genom att koppla ihop din befintliga plattform med molntjänsten.
Detta inspelade webbinarium handlar om hur du kan återanvända din beslutsstödslösning i SAP Analytics Cloud (SAC) samt hur du får ut mesta möjliga värde genom att koppla…
Planerar ni att införa ett nytt CRM-system eller utveckla ert nuvarande? I så fall behöver ni vara medvetna om vilka vanliga problem och utmaningar i verksamheten som ditt CRM-system ska kunna hantera.
Planerar ni att införa ett nytt CRM-system eller utveckla ert nuvarande? I så fall behöver ni vara medvetna om vilka vanliga problem och utmaningar i verksamheten som dit…
I detta inspelade webbinarium visar vi, med live-demo, hur du snabbt och enkelt kan återanvända din befintliga BI-investering för att genom visualisering i SAP Analytics Cloud göra information mer lättillgänglig för fler användare.
I detta inspelade webbinarium visar vi, med live-demo, hur du snabbt och enkelt kan återanvända din befintliga BI-investering för att genom visualisering i SAP Analytics…
För att effektivisera och även vidareutveckla användningen av affärssystemet behövs en förvaltningsplan. Genom den kan du lägga en plan för att utveckla affärskritiska funktioner framåt och på så sätt framtidssäkra företagets affärssystem med en utveckling som sker parallellt med verksamhetens och marknadens utveckling över tid.
För att effektivisera och även vidareutveckla användningen av affärssystemet behövs en förvaltningsplan. Genom den kan du lägga en plan för att utveckla affärskritiska fu…
Automatisering blir allt hetare. Förbättrad produktivitet, nöjdare kunder och anställda och minskade kostnader gör botar till en konkurrensfaktor att räkna med. Det kanske verkar avancerat, men det är faktiskt lättare än du tror att komma igång.
Automatisering blir allt hetare. Förbättrad produktivitet, nöjdare kunder och anställda och minskade kostnader gör botar till en konkurrensfaktor att räkna med. Det kansk…
När konkurrensen hårdnar och tempot ökar måste nya produktversioner och funktioner kunna levereras i samma takt. Det betyder ett högre utvecklingstempo, vilket inte minst förutsätter snabbare testning.
När konkurrensen hårdnar och tempot ökar måste nya produktversioner och funktioner kunna levereras i samma takt. Det betyder ett högre utvecklingstempo, vilket inte minst…
I detta inspelade webbinarium upptäcker du fördelarna och möjligheterna som uppstår när planeringen i SAP flyttar till molnet.
I detta inspelade webbinarium upptäcker du fördelarna och möjligheterna som uppstår när planeringen i SAP flyttar till molnet.
DevOps kortar tiden till marknad, höjer leveranskvaliteten och minskar risken när nya produkter ska utvecklas, implementeras och underhållas.
DevOps kortar tiden till marknad, höjer leveranskvaliteten och minskar risken när nya produkter ska utvecklas, implementeras och underhållas.
Inspelat webinar: Med Microsoft Dynamics 365 One Version kommer ditt affärssystem alltid vara på den senaste supporterade versionen och du kommer löpande kunna planera in mindre uppdateringar till ett fast pris.
Inspelat webinar: Med Microsoft Dynamics 365 One Version kommer ditt affärssystem alltid vara på den senaste supporterade versionen och du kommer löpande kunna planera in…
Continuous Integration – kontinuerlig integration – har blivit bästa praxis för mjukvaruutveckling. Fullt logiskt med tanke på att metoden på samma gång ökar leveranskvaliteten, minskar risken och kortar den utvecklingstiden.
Continuous Integration – kontinuerlig integration – har blivit bästa praxis för mjukvaruutveckling. Fullt logiskt med tanke på att metoden på samma gång ökar leveranskval…
DevOps är en uppsättning arbetsprocesser, metoder och verktyg som gör processen från utveckling till drift och underhåll av programvara effektivare.
DevOps är en uppsättning arbetsprocesser, metoder och verktyg som gör processen från utveckling till drift och underhåll av programvara effektivare.
Power BI kopplar ihop skilda datakällor och visar all data på ett ställe i ett visuellt, interaktivt användargränssnitt. Det här kraftfulla verktyget gör det enkelt att skapa, konsumera och dela företagets data i form av beslutsunderlag, analyser och insikter.
Power BI kopplar ihop skilda datakällor och visar all data på ett ställe i ett visuellt, interaktivt användargränssnitt. Det här kraftfulla verktyget gör det enkelt att s…