Aktuellt

Implema Meets Göteborg 28/9

Varmt välkommen till en eftermiddag fylld med nyheter, kunskap och inspiration samt mingel och AW!


När: Torsdag 28 september 2023, incheckning från klockan 15.00
Var: Östra Hamngatan 50 B, Göteborg
För: Implemas kunder, partners, vänner och andra som är intresserade av digitalisering och affärsprocesser

Program:
15.00-15.30: Incheckning och mingel
15.30-18.00: Kunskaps- och inspirationspass, läs mer om passen nedan
18.00- Mingel med mingelmat och dryck 

Programpunkter:

Pass 1: Kundcase WirelessCar: En tillväxtresa på alla fronter

WirelessCar är världsledande i mjukvaruutveckling för uppkopplade bilar och har idag över 10 miljoner bilar uppkopplade runtom i världen. På 20 år har Göteborgsbolaget gått ifrån att vara ett litet entreprenörsbolag startat av Ericsson, Telia och Volvo Group till att nu vara över 700 anställda och världsledande på sitt område. En sådan tillväxt kräver struktur och processer kring de finansiella flödena. Här berättar de om hur partnerskapet med Implema bidragit med den expertis som behövts för att ta nästa steg som bolag.
Talare: Patrik Nilsson, linjechef Program House, Lorena Velazquez Delgado, Business Controller samt Anna Gunlycke, Talent Procurement & Growth Manager. Samtliga från WirelessCar

Pass 2: Praktisk tillämpning  av AI
Olika AI-produkter lanseras nu på bred front och i snabb takt. Men hur fungerar det i praktiken? Hur kan man använda AI på ett smart sätt? Och går informationen att lita på?
Talare: Marcus Genberg och Jesper Lindsten, båda Integration Consultants på Implema Integration

Pass 3: 80% av IT-projekt fallerar fortfarande – hur lyckas man?I minst 30 år har det talats om att uppåt 80% av IT-projekt fallerar. Ändå fortsätter det. Men vilka är de verkliga orsakerna till att projekten fallerar – och framför allt, vad är lösningen?
Talare: Sara Storm, Head of New Business Implema

Pass 4: Hur kan Analytics hjälpa dig och ditt företag?
Hur vore det om ditt företag kunde göra uppföljningar på samma sätt som många privatpersoner idag följer strömförbrukningen? Med aktuell, korrekt data, skarpa analyser och bra visualisering, som ger insikter som snabbt går att agera på? Det går, med Analytics. Här visar vi hur.
Talare: Göran Flink Joles, Team Lead & Expert Consultant Analytics MS Dynamics och Christian Ekelund, SAP Analytics Consultant, båda på Implema

Pass 5: Hur ser integrationer ut i framtiden?Affärssystem rör sig emot att vara helt molnbaserade. Det ställer stora krav på omställning, inte minst kring integrationer. I det här passet delar vi med oss av våra viktigaste insikter och visar praktiska exempel.
Talare: Jens Wallgren, Integration Consultant på Implema Integrations

Varmt välkommen!

Vänliga hälsningar
Jessica Magnusson, Office Manager and Service Manager och Hanna Svensson, Business Area Manager Dynamics

Om Implema Meets 

Med Implema Meets vill vi samla kunder, partners och andra Implema-vänner som finns lokalt i de olika områden där vi har kontor. Vi har utvecklat det här konceptet inte bara för att umgås och nätverka, utan också för att inspirera, utbilda och lära från varandra genom kundcase, föredrag och workshops. 

Hanna Svensson,
Business Area Manager Dynamics

Har du frågor om Implema Meets?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll