Integration as a Service

0.1

För företag som söker en nyckelfärdig integrationslösning erbjuder vi en komplett integrationsplattform. Det innebär att du som kund köper hela er integrationskapacitet från oss, d v s hyr den infrastruktur och de processer som krävs för att systemen ska kommunicera av oss på. Vi tar då hand om hela processen från implementation till kontinuerlig förvaltning. Det ger en trygg, stabil och optimerad lösning utan att du behöver hantera tekniken själv.

Implemas erbjudande inom Integration as a Service:

Implema Miljo 100
0.1

Kostnadseffektivt

IaaS eliminerar behovet av att investera i och underhålla egen infrastruktur, vilket minskar kapitalkostnaderna förenade med att investera i egen infrastruktur och tekniska resurser.

0.2

Snabbare om implementering

Genom att använda IaaS kan ni snabbt och enkelt implementera integrationslösningar, eftersom lösningen redan är förberedd och optimerad.

0.3

Skalbarhet

Det gör det enkelt för er att växa utan att behöva oroa er för integrationskomplexiteten. Det är enkelt att hantera ökande datamängder eller nya applikationer när företaget expanderar.

0.4

Underhåll och uppdateringar

Implema hanterar alla uppdateringar och säkerhetsuppgraderingar, vilket minskar bördan för ert eget IT-team. Det säkerställer att integrationslösningarna alltid är uppdaterade och i linje med senaste standarder och säkerhetsprotokoll.

0.5

Förbättrad säkerhet

Vi erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner som datakryptering, åtkomstkontroll och regelbundna säkerhetsuppdateringar, vilket kan vara svårare och dyrare att implementera internt.

0.6

Interoperabilitet

Vår IaaS-lösning är utformad för att stödja en mängd olika standarder och protokoll, vilket underlättar dataflödet mellan olika system och applikationer.

0.7

Ökat fokus på kärnverksamheten

Genom att outsourca ert integrationsarbete kan ni fokusera på kärnverksamheten istället för att lägga resurser på att utveckla och underhålla integrationslösnin

Implema Miljo 119
Implema - AI & Automatisering - Miljö
0.8

Realtidsdata och automatisering

Vår lösning gör det möjligt att i realtid utbyta data mellan olika system, vilket underlättar processautomation och effektivisering av arbetsflöden.

0.9

Proaktiv övervakning och support

Vi erbjuder löpande övervakning av integrationerna för att upptäcka och lösa eventuella problem innan de påverkar verksamheten. Dessutom erbjuder vi support och underhållstjänster, vilket säkerställer en smidig drift.

0.10

Vår expertis

Ni har tillgång till vårt expertstöd i alla frågor som rör integrationer och automationer. Ni får del av vår samlade kunskap och erfarenhet kring bland annat DevOps, standarder, övervakning, best practice, säkerhet och dokumentation.

Vad Implema som integrationspartner kan erbjuda

  • Tack vare lång erfarenhet av snabba och effektiva integrationsprojekt, samt mycket hög kompetens inom både integrationsmjukvara, affärssystem och affärsprocesser, kan vi ta helhetsgrepp kring hela företagets integrationsprocesser.
  • Vi är en integrationspartner med unik kunskap om SAP on prem, SAP Cloud och Microsoft D365. Med vår djupa kunskap inom både Azure och Integration Suite är vi en pålitlig partner för alla era integrationsbehov inom D365 och SAP.
  • Vi är experter på att övervaka och förvalta integrationer, vilket garanterar att dina system alltid presterar på högsta nivå. 
  • Vi hjälper er med era B2B-integrationer (EDI) och kan hantera flertalet branschstandarder, bland annat Peppol BIS och EDIFACT.
  • Vid systemintegrationer hjälper vi er att automatisera processerna.
  • Vid molnflyttar är vi en viktig del av resan och kan hjälpa till med både hybridlösningar och att skapa en cloudstrategi även för dina integrationer.
  • Vi kan hjälpa er med ett flertal olika AI-lösningar, bland annat s k intelligent automatisering där era befintliga RPA (Robotic Process Automation) blir smartare med hjälp av AI. 

Aktuellt om Integration as a Service

Hör av dig till oss så pratar vi mer om dina utmaningar och möjligheter. Vi hjälper gärna till!

Fyll i formuläret eller kontakta oss här:

Hör av dig till oss!