Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu är det klart att Teigland gästar årets Implema Inspire Studio!

Implema har en stor andel kunder som är framgångsika medelstora svenska företag som ofta är familjeföretag och i många fall världsledande inom sina områden.  

– Vårt uppdrag är att framtidssäkra våra kunders affärer och områden som digitalisering, artificiell intelligence (AI) och machine learning är oerhört viktiga för framtidens konkurrenskraft. Där vill vi, såväl som våra kunder, ligga i framkant och därför känns det jättekul att Robin Teigland har tackat ja som föreläsare på årets Implema Inspire, säger Implemas VD Jörgen Aronsson. Det blir otroligt spännande att få ta del av hennes forskning, erfarenheter, råd och tips.  

Teiglands är professor inom digitalisering vid Chalmers Tekniska Högskola. Hennes forskningsintressen ligger i skärningspunkten mellan strategi, teknik, innovation, hållbarhet och entreprenörskap. En röd tråd är de informella och nya nätverk som skapats genom internet och hur ny teknik möjliggör för självorganiserade grupper att skapa värde utanför ett företags traditionella gränser och även utmanar långvariga institutionella strukturer.  

På Implema Inspire kommer Teigland bland annat att dela med sig av de senaste trenderna inom digitalisering. Samtidigt kommer hon kittla oss lite kring/ med  vilka utmaningar och möjligheter det innebär. Teigland kommer även dela med sig av konkreta råd kopplat till svenska små och medelstora företag. 

Vi får även ta del av ett antal verktyg för scenariotänkande som förbättrar individers och organisationers sätt att hantera osäkerhet samt nyttja möjligheterna i en ständigt föränderlig omvärld. Något som är nog så aktuellt och viktigt i den värld med stor osäkerhet och pågående pandemi som vi lever i idag.  

Vi hälsar Robin Teigland varmt välkommen till Implema Inspire 2020!  

Robin Teigland är professor inom Management of Digitalization vid avdelningen Entrepreneurship and Strategy vid Chalmers Tekniska högskola samt ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien. De tre senaste åren har hon av Veckans Affärer utsetts till en av Sveriges mest inflytelserika kvinnor inom teknik.  

Du har väl inte missat att anmäla dig till årets Implema Inspire? Ett digitalt event den 17 september 2020. Anmäl dig idag!

>> Till eventsiten och anmälan Implema Inspire 2020 

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu gästar hon Implema Inspire!

Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund