Martin Kåver ny chef för Implemas affärsområde Microsoft Dynamics

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Martin Kåver har rekryterats av affärssystempartnern Implema som ny chef för snabbväxande affärsområdet Microsoft Dynamics AX. Kåver kommer närmast från EG Sverige och var tidigare VD för Medius Dynamics.

Implema har sedan länge en mycket stark position på den svenska marknaden inom implementeringar av affärssystem. Affärsområdet Microsoft Dynamics AX startades upp i början av 2015.

– Målsättningen är att vi inom några år ska vara den ledande svenska affärssystempartner även inom Microsoft Dynamics AX, säger Implemas VD Jörgen Aronsson. Jag är mycket nöjd med att Martin Kåver valt Implema och antar utmaningen att utveckla Implemas Microsoftsatsning vidare.

Martin Kåver har en bakgrund som medgrundare och VD för Medius Dynamics. Han kommer närmast från EG Sverige som förvärvade Medius ERP föregående år.

– Implema har ett mycket gott rykte inom affärssystem i Sverige med många nöjda kunder och kompetenta medarbetare. De har på kort tid etablerat sig som en stark spelare inom Microsoft Dynamics AX. Jag ser ett stort behov av en partner som Implema för kunder som vill implementera eller utveckla Microsoft Dynamics AX lösningar. Jag ser fram emot utmaningen att driva och utveckla verksamheten vidare, säger Martin Kåver.

Martin Kåver tillträder som Affärsområdeschef Microsoft Dynamics AX på Implema den 1 september 2016.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!