Martin Kåver ny chef för Implemas affärsområde Microsoft Dynamics

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Martin Kåver har rekryterats av affärssystempartnern Implema som ny chef för snabbväxande affärsområdet Microsoft Dynamics AX. Kåver kommer närmast från EG Sverige och var tidigare VD för Medius Dynamics.

Implema har sedan länge en mycket stark position på den svenska marknaden inom implementeringar av affärssystem. Affärsområdet Microsoft Dynamics AX startades upp i början av 2015.

– Målsättningen är att vi inom några år ska vara den ledande svenska affärssystempartner även inom Microsoft Dynamics AX, säger Implemas VD Jörgen Aronsson. Jag är mycket nöjd med att Martin Kåver valt Implema och antar utmaningen att utveckla Implemas Microsoftsatsning vidare.

Martin Kåver har en bakgrund som medgrundare och VD för Medius Dynamics. Han kommer närmast från EG Sverige som förvärvade Medius ERP föregående år.

– Implema har ett mycket gott rykte inom affärssystem i Sverige med många nöjda kunder och kompetenta medarbetare. De har på kort tid etablerat sig som en stark spelare inom Microsoft Dynamics AX. Jag ser ett stort behov av en partner som Implema för kunder som vill implementera eller utveckla Microsoft Dynamics AX lösningar. Jag ser fram emot utmaningen att driva och utveckla verksamheten vidare, säger Martin Kåver.

Martin Kåver tillträder som Affärsområdeschef Microsoft Dynamics AX på Implema den 1 september 2016.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.

Implema fortsätter att växa

Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksamhet baserat på Microsoft D365

Camfil och Implema tecknar långsiktigt samarbetsavtal för support, applikationsförvaltning och vidareutveckling av Dynamics 365

A dedicated team has proven that with a strong teamwork and Implema’s well-proven principles an implementation of a fully validated SAP S 4HANA business system is possible in just 6 months.

Latest version of SAP S/4HANA implemented and live in record time with Implema

Ett starkt teamarbete och Implemas välbeprövade principer, Implema Way har möjliggjort en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA affärssystem på bara 6 månader.

Senaste versionen av SAP S/4HANA implementerad och live på rekordkort tid tillsammans med Implema