Aktuellt

Implema får förnyat förtroende av OEM International

Samarbetet mellan OEM International och Implema startade 2008 där Implema stöttar OEM i utvecklingen av SAP affärsprocesser.

OEM International är en ledande teknikhandelskoncern med huvudkontor i Tranås. Med en god tillväxt under många år stävar koncernen ständigt efter att vara ett av de bästa alternativen för såväl kunder som leverantörer inom teknikhandel på en rad olika marknader. Med digitalisering och automatisering vill OEM, utöver att effektivisera verksamheten, fortsätta skapa mervärde för kunder och leverantörer samt knyta affärspartners närmare.

Implemas främsta styrkor handlar om att vara en långsiktig, stabil och kompetent partner till oss för att utveckla affärerna. De är bra på att ta hand om sina kunder och sätta upp strukturer för att förvalta kundrelationerna.

Ett tätt, långvarigt samarbete

Under snart tio år har OEM, i ett partnerskap som utvecklats, haft ett tätt samarbete med Implema, bland annat i sin skalande satsning på integration och automation. I filmen nedan berättar Johan Broman, CFO och Henrik Brodd, ERP Manager, bland annat om vikten av att bygga långa relationer, med en partner man kan lita på och som man samarbetar väl med. OEM berättar även om planerade uppgraderingen till S/4HANA samt den nyligen genomförda flytten av driften till Implema.

Vill du veta mer om våra tjänster och erbjudanden?

Har du frågor eller funderingar kring hur Implema kan hjälpa ditt företag?

Varmt välkommen att kontakta mig
Dela med dig

Relaterat innehåll