Aktuellt

Implema årets partner 2015

Affärssystempartnern Implema har utsetts av SAP till årets svenska återförsäljare och partner 2015 (VAR Partner of the Year 2015).

Implemas framgångar inom SAP S/4HANA, med flera implementerade och pågående projekt, var avgörande för utmärkelsen liksom Implemas förmåga att leverera projekt på utlovad tid och budget med nöjd kund.’

Det är alltid kul att få ett erkännande, säger Implemas VD Jörgen Aronsson. Vi har varit en stark SAP-partner sedan vi startade Implema för snart 20 år sedan och har alltid som mål att bli årets partner.

Mats Holmberg, Partner Account Manager SAP, berättar varför Implema valts till årets svenska återförsäljare och partner 2015.

Implema gjorde den första SAP S/4HANA affären i Sverige och även i Norden. De har fortsatt att framgångsrikt sälja och implementera flera SAP S/4HANA affärer på både nya och befintliga kunder. Det har även resulterat i en all-time-high licensförsäljning. Implema bevisar återigen att de levererar projekt på utlovad tid och budget med nöjd kund. Jag kan inte annat än att gratulera Implema till väl utfört arbete och ser fram emot att få vara en del av den fortsatta resan.

Implema ser stora möjligheter med den nya plattformen SAP S/4 HANA. Bedömningen är att SAP är först ut i ett teknikskifte som radikalt kommer förändra vårt sätt att jobba med affärsprocesser.

Vi tror starkt på SAP S/4HANA, säger Aronsson. Vi på Implema valde därför tidigt att investera i, och bygga, kompetens inom den nya tekniken. Våra kunder är inte intresserade av tekniken i sig. De är intresserade av vad man kan använda tekniken till och vad det kan skapa för effekter. Redan nu har Implema fyra kunder som kör SAP S/4HANA live och där vi i nära samarbete utvecklar nya möjligheter som ökar våra kunders konkurrenskraft.

Dela med dig

Relaterat innehåll