Framtiden för ditt SAP-system finns i molnet

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Ditt SAP-system är hjärtat i digitaliseringen av företagets affärsprocesser men den verkliga potentialen frigörs i molnmiljön Azure. Implema tar dig dit.

Med SAP on Azure by Implema får du en söker och skalbar lösning där du bara betalar för det du använder. En korsbefruktning av din SAP miljö med alla de möjligheter som Azure och Cloud innebär och en smart väg till effektiva och sammanhållna affärsprocesser.  

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR. Med SAP on Azure by Implema hjälper vi dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud. Det betyder att du kan skörda fördelarna av modern cloud-teknik samtidigt som du bibehålla samma höga nivå av stabilitet och service när det gäller drift och övervakning.

ALLA DELAR PÅ PLATS. Implema är certifierad SAP Hosting Partner och vi har snart 20 års erfarenhet av att implementera, utveckla och hosta SAP lösningar. Det skapar trygghet när vi hjälper dig flytta SAP till Azure.

Vår kunskap sträcker sig ända från R/2 till senaste versionerna av S/4 HANA och vi är självklart också certifierade för SAP HANA Operations. 

Med andra ord kan du lugnt räkna med att din SAP-lösning fungerar exakt som förut även när den flyttat till molnet där du har dina andra applikationer.

>> Mer om SAP on Azure by Implema

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu gästar hon Implema Inspire!

Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund