Framtiden för ditt SAP-system finns i molnet

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Ditt SAP-system är hjärtat i digitaliseringen av företagets affärsprocesser men den verkliga potentialen frigörs i molnmiljön Azure. Implema tar dig dit.

Med SAP on Azure by Implema får du en söker och skalbar lösning där du bara betalar för det du använder. En korsbefruktning av din SAP miljö med alla de möjligheter som Azure och Cloud innebär och en smart väg till effektiva och sammanhållna affärsprocesser.  

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR. Med SAP on Azure by Implema hjälper vi dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud. Det betyder att du kan skörda fördelarna av modern cloud-teknik samtidigt som du bibehålla samma höga nivå av stabilitet och service när det gäller drift och övervakning.

ALLA DELAR PÅ PLATS. Implema är certifierad SAP Hosting Partner och vi har snart 20 års erfarenhet av att implementera, utveckla och hosta SAP lösningar. Det skapar trygghet när vi hjälper dig flytta SAP till Azure.

Vår kunskap sträcker sig ända från R/2 till senaste versionerna av S/4 HANA och vi är självklart också certifierade för SAP HANA Operations. 

Med andra ord kan du lugnt räkna med att din SAP-lösning fungerar exakt som förut även när den flyttat till molnet där du har dina andra applikationer.

>> Mer om SAP on Azure by Implema

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Du får jobba med digitalisering och med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av SAP och Microsoft Dynamics.

Trainee affärssystem – SAP och Microsoft Dynamics!

På årets Implema Inspire utvecklade Daniel Falk vad Implema menar med att implementera rätt affärssystem för att framtidssäkra kundens affär.

Rätt affärssystem för innovation och ny teknologi genom hela livscykeln!

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Efter en förstudie under våren 2020 valde bolaget att gå vidare med Implema som partner för implementering av SAP S/4HANA.

Elcowire Group väljer Implema som partner för implementation och hosting av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.