Aktuellt

Fem kunder i Implemas SAP HANA certifierade driftscenter

Sedan början av 2016 är Implema certifierad av SAP även för drift av SAP HANA (SAP HANA operations services). Antalet kunder som migrerar till SAP HANA växer stadigt och Implema har nu fem SAP HANA kunder som driftas av Implemas certifierade driftscenter i Örebro.

Implema har erbjudit en heltäckande driftstjänst sedan 2004 och har under många år varit certifierad driftspartner till SAP. Nytt är att Implema nu även är certifierad av SAP som driftspartner av SAP HANA.

Vi på Implema har lång erfarenhet av drift av affärsstödslösningar och kan erbjuda en hög kompetens och ökad trygghet. Att vi är en av två certifierade svenska driftspartners inom SAP HANA är en kvalitetsstämpel. Det innebär att SAP har verifierat vår kompetens och våra rutiner samt säkerställt att vi möter de höga krav som SAP ställer på oss som driftspartner, säger Peter Wiotti affärsområdeschef Implema Basis & Hosting.

I dagsläget driftar Implema ett trettiotal kunders SAP-lösningar. I Implemas driftserbjudande ingår övervakning, systemgenomgång och förebyggande arbete för att säkerställa tillgängligheten av kundens affärsprocesser.

Dela med dig

Relaterat innehåll