Fem kunder i Implemas SAP HANA certifierade driftscenter

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Sedan början av 2016 är Implema certifierad av SAP även för drift av SAP HANA (SAP HANA operations services). Antalet kunder som migrerar till SAP HANA växer stadigt och Implema har nu fem SAP HANA kunder som driftas av Implemas certifierade driftscenter i Örebro.

Implema har erbjudit en heltäckande driftstjänst sedan 2004 och har under många år varit certifierad driftspartner till SAP. Nytt är att Implema nu även är certifierad av SAP som driftspartner av SAP HANA.

– Vi på Implema har lång erfarenhet av drift av affärsstödslösningar och kan erbjuda en hög kompetens och ökad trygghet. Att vi är en av två certifierade svenska driftspartners inom SAP HANA är en kvalitetsstämpel. Det innebär att SAP har verifierat vår kompetens och våra rutiner samt säkerställt att vi möter de höga krav som SAP ställer på oss som driftspartner, säger Peter Wiotti affärsområdeschef Implema Basis & Hosting.

I dagsläget driftar Implema ett trettiotal kunders SAP-lösningar. I Implemas driftserbjudande ingår övervakning, systemgenomgång och förebyggande arbete för att säkerställa tillgängligheten av kundens affärsprocesser.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu gästar hon Implema Inspire!

Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund