Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Testledare Microsoft Dynamics D365 F&O/CE

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Testledare inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations/Customer Engagement! Brinner du för att arbeta med digitalisering och teknik i framkant i spännande projekt?

Som Testledare inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du i huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt där du fokuserar på att själv sätta upp testfall, testa och leda testarbetet, men du kan även ha en roll att stötta kunderna i deras testarbeten i projektleveranserna. Du kommer att vara testledare för en eller flera kunder. Det innebär att du som person behöver ha en mycket god förmåga att kunna agera som strategisk rådgivare åt våra kunder inom deras testarbete.

I rollen är du också ansvarig för att utveckla och ansvara för Implemas testmetodik och dess verktyg. Du kommer att sätta upp och strukturera test kring uppgraderingar, driva arbetet med automatiserade tester för D365 F&O/CE men även ansvara för att sprida kunskapen inom test och automatiserade testfall internt på Implema.

Du har att ha ansvaret för att koordinera med berörda inom de projekt som du deltar i och att följa upp de mål samt nyckeltal som är uppsatta. Att analysera och utvärdera resultatet och därigenom arbeta för att uppnå förbättringar är en viktig del i rollen. Du brinner för processförbättringar, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du kommer att driva kunden framåt och föreslå lösningar inom test som passar kunden bra. Att ständigt vara uppdaterad inom kunskapsområdet är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.

Med din breda kunskap om test och kunskap inom Microsoft Dynamics 365 förväntas du ha möjlighet att stötta i försäljningsarbetet och övriga strategiarbeten kring området.

Du har en aktiv roll i olika interna projekt där ditt fokus är att stötta affärsområdet Dynamics. Målsättningen är att fortsätta ligga i framkant vad gäller att tänka strategiskt inför morgonens testprocesser.

Kravprofil
• Relevant utbildning från högskola/universitet eller motsvarande
• Minumum 5 års yrkeserfarenhet av affärssystem
• Erfarenhet av test, testverktyg och testmetodik

Kunskaper och färdigheter
• Goda ledaregenskaper
• Kunna leda processdiskussioner och processförbättringar inom test
• Förmåga att kunna arbeta i hela testprocessen
• Tekniskt intresse för att kunna ta sig an testverktyg
• Kunna utbilda kund och konsulter
• Relevanta IT-kunskaper
• Engelska i tal och skrift
• Driven och engagerad
• Orädd, våga prova och tänka nytt

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Viktor Lundqvist, Affärsområdeschef Microsoft Dynamics, viktor.lundqvist@implema.se +46 8 503 124  01

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Ort:
Stockholm, Linköping
Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Viktor Lundqvist,
Business Area Manager Microsoft Dynamics

Vill du veta mer om tjänsten?

Testledare Microsoft Dynamics D365 F&O/CE
Viktor Lundqvist