Jobb

Senior Consultant Analytics

Implema fortsätter att växa i Sverige! Nu söker vi seniora konsulter inom Analytics. Om du vill bli en nyckelspelare som guidar våra kunder i att fokusera på målstyrning i den digitala världen – då är den här rollen rätt för dig!
Implema 714903802 Blue
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Jobba Hos Oss 5

Ditt uppdrag

Som senior konsult inom Analytics är ditt uppdrag att bidra med kunskap, färdigheter, tekniker och applikationer för att våra kunder bättre ska förstå sin verksamhet, effektivisera användningen av analys och uppföljningen av affärsprocesser. Syftet är givetvis att stödja och utveckla våra kunders beslutsfattande och stärka deras konkurrensförmåga. Data kommer att spela en huvudroll för alla kunder imorgon. Det blir din uppgift att se till att våra kunder maximerar nyttan av detta idag.

 

Exempel på ansvarsområden:

  • Ansvara för och utveckla kundens tekniska plattform för beslutsstöd i rollen som arkitekt.
  • Driva förändringsprojekt med målet att öka kundernas analysförmåga.
  • Guida kunderna inom nya lösningar och möjligheter på våra analysplattformar och hur de skapar värde för kunden i deras digitaliseringsresa.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som seniorkonsult inom Analytics har du breda kunskaper inom beslutsstöd, både från verksamhetssidan och på någon av de tekniska plattformarna som vi använder. Erfarenhet av projektledning och en väl utvecklad förståelse för verksamhetssyrning är meriterande. Vi tror att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift).

För att trivas i rollen har du ett brinnande intresse för området och hur detta kan bidra till att stärka våra kunders konkurrenskraft. Att ständigt vara uppdaterad på trender inom Analytics är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som att du har blick för vad som kommer att fungera bra i praktiken. Du uppskattar att jobba nära beslutsfattare och har förmåga att få saker att hända. Du är också en engagerad lagspelare som månar om kvaliteten i dina leveranser.

Implema erbjuder dig

Genom att använda den senaste tekniken ligger Implema i framkant vad gäller planering, simulering och affärsanalys, vilket är helt avgörande för att mäta och styra verksamheter till framgång. Vi jobbar i team med kunden som den viktigaste teammedlemmen. Implemas organisation är dynamisk och vi har en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Hos oss får du möjlighet att driva din egen utveckling och vi lovar dig en utmanande och varierande roll där ingen dag är den andra lik.

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema 42239548 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 160 medarbetare och omsätter 250 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

160 medarbetare

Vi finns på 10 orter

250 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email