Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Lead Consultant D365 CE Sales

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Lead Consultant D365 CE Sales! Brinner du för att arbeta med digitalisering och teknik i framkant i spännande projekt? Är du engagerad och driven person som brinner för CRM? Implemas Microsoft Dynamics 365 resa fortsätter och vi söker nu dig som vill vara med att bygga upp satsningen inom Dynamics 365 Sales!

Vi tror att du har flera års erfarenhet från CRM som antingen lösningsarkitekt eller proccessägare. I rollen som Lead Consultant inom Sales kommer du vara med och driva utvecklingen av Implemas D365 Sales erbjudande, arbeta med presale och som konsult och lösningsansvarig i våra projekt. Implema har redan idag ett starkt erbjudande inom SAP CRM där det kan finnas synergier i utvecklingsarbetet.

Du kommer att ha ansvaret för att koordinera med berörda inom de projekt som du deltar i och att följa upp de mål samt nyckeltal som är uppsatta. Att analysera och utvärdera resultatet och därigenom arbeta för att uppnå förbättringar är en viktig del i rollen. Du brinner för processförbättringar, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du kommer att driva kunden framåt och föreslå lösningar som passar kunden bra. Att ständigt vara uppdaterad inom kunskapsområdet är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.

Med din breda kunskap om affärsprocesser och djupa kunskap inom Microsoft Dynamics 365 förväntas du ha möjlighet att stötta i försäljningsarbetet, genom att föreslå lösningar, räkna på offerter, dema system och svara på kvalificerade frågor från kunderna som en del av försäljningsarbetet.

Kravprofil
• Relevant utbildning från högskola/universitet eller motsvarande
• Minumum 5 års yrkeserfarenhet av CRM-system eller minimum
• 5 års yrkeserfarenhet från ledande roller med processansvar, exempelvis säljchef

Kunskaper och färdigheter
• Goda ledaregenskaper med förmåga att exempelvis leda workshop hos kundens beslutfattare
• Kunna leda processdiskussioner och processförbättringar inom relevant fokusområde
• Kunna sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
• Kunna utbilda kund och konsulter
• Relevanta IT-kunskaper
• Engelska i tal och skrift
• Driven och engagerad
• Orädd, våga prova och tänka nytt

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Viktor Lundqvist, Affärsområdeschef Microsoft Dynamics, viktor.lundqvist@implema.se +46 8 503 124  01

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Ort:
Stockholm
Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Viktor Lundqvist,
Business Area Manager Microsoft Dynamics

Vill du veta mer om tjänsten?

Lead Consultant D365 CE Sales
Viktor Lundqvist