Key Account Manager till Implema i syd

Implema fortsätter att växa i Sverige! Nu söker vi en Key Account Manager med ansvar för att vidareutveckla, driva och växa Implema i syd med kontor i Malmö. Om du är affärsdriven, kundorienterad, handlingsinriktad och redo att ta lead för att växla upp Implema syds fortsatta tillväxt – då är den här rollen rätt för dig!
 • Ort: Malmö
 • Sista ansökningsdag: 2020-08-31
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
Implema Way
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Jobba Hos Oss 4

Ditt uppdrag

Som Key Account Manager har du ett övergripande ansvar för att fördjupa och utveckla befintliga samt nya kundrelationer i syd. Syftet är att förädla samarbetet och säkerställa nöjda kunder samt bredda och öka intäkterna för Implemas samtliga affärsområden. Du har ett resultat-, funktions- och kontorsansvar, samt ansvar för att rekrytera med fokus att växa Implema i syd, men inget eget direkt personalansvar.

Exempel på ansvarsområden:

 • Självständigt planera, projektleda, driva och följa upp säljarbete och affärsutveckling hos befintliga och potentiella kunder vilket exempelvis innefattar att kvalificera affärsmöjligheter, besvara offertförfrågningar, ta fram avtal, genomföra avtalsförhandlingar, ta fram och följa upp kundplaner, nya erbjudanden och paketeringar.
 • Skapa och utveckla lokal kännedom om Implemas varumärke i syd.
 • Fungera som ett nav för Implemas region Syd och skapa motivation och motivation, engagemang, energi och teamkänsla för samtliga medarbetare på Implemas kontor i syd, samt främja samarbetet med övriga kontor.
 • Rekrytering i nära samarbete med rekryteringsansvarig, affärsområdes- och konsultchefer.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Key Account Manager har du tidigare erfarenhet av konsultativ och mjukvaruförsäljning samt erfarenhet av att bygga upp, driva och utveckla konsultverksamhet. Givetvis har du god lokal kännedom och ett väl utvecklat nätverk i regionen. Tidigare branscherfarenhet är positivt, men inget krav. Vi tror att du har relevant utbildning från högskola eller universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift).

För att trivas i rollen som Key Account Manager är det viktigt att du triggas av att agera i miljöer där fokus ligger på att driva framåt, se och ta till vara på möjligheter och att samarbeta med andra. Du är lyhörd för kundens behov och vi tror att du får saker att hända genom ditt affärsdriv, informella ledarskap samt förmåga att inspirera och motivera.

Kompetens

 • Erfarenhet av konsultativ och mjukvaruförsäljning
 • Erfarenhet av att bygga upp, driva och utveckla konsultverksamhet
 • Branscherfarenhet är ett plus, men inget krav

Värdefulla egenskaper

 • Affärsdriv
 • Informell ledare
 • Lyhörd
 • Teamorienterad
 • Handlingsinriktad

Implema erbjuder dig

En unik möjlighet att axla en ny roll där du bidrar till affären – på riktigt! Implemas organisation är dynamisk och vi har en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka.

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema Man Med Moln Blue 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Under vecka 30-33 tar vi en paus för semester. Vecka 34 är vi på plats igen och startar då igång urval och intervjuer, så skicka din ansökan redan idag. Glad sommar!
 • Tjänst: Key Account Manager till Implema i syd
 • Ort: Malmö
 • Sista ansökningsdag: 2020-08-31
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager
Implema Camilla Waernelius

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 11 orter runt om i Sverige. Idag är vi 140 medarbetare. Vi växer och vill bli fler!

140 medarbetare

Vi finns på 11 orter

230Mkr i omsättning

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email