Jobb

Implemas traineeprogram 2022

Vill du jobba med digitalisering och bidra till ett starkt svenskt näringsliv? Gillar du att jobba kundnära, i team och i framkant av digitaliseringen? Då kommer du trivas i laget på Implema. Vi gillar att göra saker annorlunda och smartare. Därför välkomnar vi engagerade och modiga medarbetare som vill utvecklas och göra skillnad. Vårt traineeprogram ligger oss varmt om hjärtat och är en starkt bidragande orsak till att vi har en så positiv utveckling på Implema. Ungefär en tredjedel av våra medarbetare startade sin karriär som affärssystemkonsulter via vårt traineeprogram, det är vi mycket stolta över!
Klara Thumbnail Copy
Spela videoklipp
Spela filmen
Affärssystem konsulter

Ditt uppdrag

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Med hjälp av de marknadsledande affärssystemen, SAP och Microsoft Dynamics, får du jobba med digitalisering i framkant genom att utvecka våra kunders affärsprocesser.

Traineeprogrammets upplägg

Implemas traineeprogram består av två block som löper parallellt:

Block 1 är gemensamt och introducerar hela gruppen till Implemas företagskultur, projektmetodik och konsultmannaskap. Här ligger mycket av hemligheten i att Implema idag är ledande i Sverige när det gäller implementation av affärssystem.

Block 2 handlar om att fördjupa sig inom sitt eget specialistområde. Detta block består av individuell mentorstödd utbildning varvat med självstudier och praktik. Syftet med att vi tidigt i programmet varvar teoretiska kunskaper med praktik är att ge varje trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som ekonomi/finans, logistik, teknik/systemutveckling, analytics, CRM eller integration.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har några års relevant arbetslivserfarenhet
eller som är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare.

Känner du igen dig? 

Varmt välkommen att ansöka till
Implemas traineeprogram med start i juni 2022.

Implema erbjuder dig

Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att växa och påverka genom hela din resa, från trainee till utbildad juniorkonsult hos oss. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik, gillar att jobba som ett lag och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas på Implema!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Systemintegation

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV, personligt brev samt kopior på betyg.
Välkommen att ansöka med CV, personligt brev samt kopior på betyg. Sista ansökningsdag är 31 januari 2022. Vi hanterar urvalet löpande- skicka därför in din ansökan redan idag!
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

Har du frågor om Implema traineeprogram?

Välkommen att kontakta mig!

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.