Implema Inspire Labs söker exjobbare

På Implema har vi lärt oss att man måste våga lyfta blicken, våga testa nya saker, experimentera med ny teknik och nya sätt att arbeta för att lyckas. Med anledning av detta har vi skapat Implema Inspire Labs som är en kreativ “drivbänk” där vi tillsammans med kunder och partners utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering. Kika gärna på filmen där Eskil berättar mer om Implema Inspire Labs.
Implema 641119924 1x1
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Tranieeprogram

Ditt uppdrag

Implema Inspire Labs öppnar upp möjligheten för exjobbare att omformulera hur vi genomför möten och söker nu studenter som är intresserade av att ta sig an följande frågeställning:

”Hur kan företag göra digitala och fysiska möten mer produktiva?”

Intresset för frågeställningen bottnar i att varje företag spenderar tid på olika sätt men gemensamt är ofta att möten upptar en stor del av arbetsdagen. Många känner igen sig i att alla möten inte är 100% produktiva. Trots att möten är en så stor del av vår arbetsdag är det få eller ingen som har fått någon utbildning i hur man egentligen genomför möten produktivt. Det förväntas man kunna.

Vi söker studenter med ett intresse för strategi och styrning som vill skriva exjobb på Implema under våren 2021.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Implema erbjuder dig

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema 335241449 Blue 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev.
Eskil Rehme,
Data Scientist

För mer information

Välkommen att kontakta Eskil Rehme, Data Scientist

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 160 medarbetare och omsätter 250 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

160 medarbetare

Vi finns på 10 orter

250 Mkr i omsättning

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email