Jobb

Developer SAP

Implema fortsätter att växa runt om i Sverige och nu vill vi utöka vårt team av utvecklare inom SAP. Är du en teknikintresserad lösningsfinnare med fokus på att skapa kundnytta? Har du ett nyfiket öga och brinner för lärande och utveckling tillsammans med fantastiska kollegor? Då tror vi att du kommer trivas hos oss!
Implema Soker Affarssystemkonsulter
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Tranieeprogram

Ditt uppdrag

Som utvecklare inom SAP arbetar du i huvudsak som konsult i implementations– och utvecklingsprojekt där ditt främsta fokus är att designa och bygga lösningar och anpassningar. Våra kunder, som finns i en rad olika branscher ligger på allehanda releaser med varierande lösningar och behov. Vi bygger exempelvis ABAP, business workflow, Fiori-appar i Business Application Studio i SAP BTP, PI/PO, HCI, EWM-specifika delar och du kommer komma i kontakt med allt ifrån ECC-versioner till S/4HANA och S/4H Cloud.Med andra kommer du få möjlighet att utvecklas i en roll med såväl bredd som variation, vilket vi tror passar dig perfekt! 

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen är du självgående och har yrkeserfarenhet som utvecklare inom SAP. Din erfarenhet kan du ha skaffat från antingen verksamhet- eller konsultsidan. För att trivas i rollen brinner du för att skapa kundnytta, jobba i team och har en stark vilja att ständigt utvecklas i din yrkesroll. Vi tror att du har relevant utbildning från högskola/universitet och ett krav är att du är flytande i såväl svenska som engelska (tal och skrift). 

Kompetens

  • Erfarenhet som utvecklare inom SAP
  • Relevant utbildning fråm högskola/universitet
  • Flytande i såväl svenska som engelska (tal och skrift)

Värdefulla egenskaper

  • Lösningsfinnare
  • Teknikintresse
  • Teamorienterad
  • Lyhörd
  • Affärsdriv

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som oss, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss! 

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema Tranieeprogram

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email