Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Developer and Technical Consultant Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige och söker nu en Developer and technical consultant inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations. Hos oss får du jobba med teknik och digitalisering i framkant. Som Developer och Technical Consultant inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du som huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt där du arbetar med att specificera lösningar, utvecklar anpassningar och integrationer, testar och kvalitetssäkrar funktioner och lösningar, samt sätter upp de tekniska miljöerna.

Arbetet innebär att med god förmåga kunna agera rådgivare åt kundernas systemansvariga och i vissa fall processägare på större bolag. Som person brinner du för processförbättringar och du har en förmåga att förstå teknikens roll i affärsprocesser. Du driver kunden framåt och föreslår lösningar som passar kundens verksamhet. Det är därför viktigt att du ständigt är uppdaterad inom kunskapsområdet, det är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likaså har du blick för vad som fungerar bra i praktiken.

Implema är Sveriges ledande leverantör av affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics 365. Som nyfiken på ny teknik så uppskattar du att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant och ofta är molnbaserade. Vi ansvarar ofta för att utveckla välkända svenska och globala företag och säkerställa att de tar rätt steg på sin digitaliseringsresa. Du bidrar till den resan genom att jobba nära kunderna och få saker att hända genom engagemang, driv och expertis inom integration och affärssystem.

Kravprofil
• Relevant utbildning från högskola/universitet eller
• Minimum 3 års yrkeserfarenhet som utvecklare inom affärssystem (exempel Movex, IFS, IBS, SAP eller motsvarande)

Kunskaper och färdigheter
• Kunna ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en teknisk lösning
• Hålla ihop arbetet med att integrera tredjepartslösningar
• Kunna leda det tekniska arbetet med uppsättning av nya miljöer
• Kunna specificera anpassningar, utveckla och testa/kvalitetssäkra anpassningar
• Kunna leda diskussioner med kund rörande anpassningar, tekniska miljöerna och integrationer
• Kunna handleda kollegor
• Kunna utbilda kund och konsulter
• Relevanta IT-kunskaper
• Engelska i tal och skrift

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Viktor Lundqvist, Affärsområdeschef Microsoft Dynamics, viktor.lundqvist@implema.se +46 8 503 124  01

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Viktor Lundqvist,
Business Area Manager Microsoft Dynamics

Vill du veta mer om tjänsten?

Developer and Technical Consultant Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations
Viktor Lundqvist