Jobb

Developer and Technical Consultant Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa runt om i Sverige! Nu söker vi en Developer and Technical Consultant inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations.
Implema Manniska Logo
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Jobba Hos Oss 3

Ditt uppdrag

Som Developer och Technical Consultant inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du i huvudsak som konsult i implementations- och utvecklingsprojekt. Ditt främsta fokus är att specificera, testa, kvalitetssäkra och utveckla lösningar, anpassningar, funktioner och integrationer samt sätta upp de tekniska miljöerna. I din roll är det också viktigt att du, med god förmåga, kan agera rådgivare åt våra kunders systemansvariga och i vissa fall processägare.

Exempel på ansvarsområden:

 • Leda det tekniska arbetet med uppsättning av nya miljöer.
 • Specificera anpassningar, utveckla och testa/kvalitetssäkra anpassningar.
 • Leda diskussioner med våra kunder rörande anpassningar, tekniska miljöer och integrationer.
 • Hålla ihop arbetet med att integrera tredjepartslösningar.
 • Handleda och utbilda kunder, kollegor och konsulter.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du minst 3 års yrkeserfarenhet som utvecklare inom affärssystem (exempel Movex, IFS, IBS, SAP eller motsvarande) och du kan ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en teknisk lösning. Vi tror att du har relevant utbildning från högskola/universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift).

För att trivas i rollen brinner du för processförbättringar och du har en förmåga att förstå teknikens roll i affärsprocesser. Du driver kunden framåt och föreslår lösningar som passar kundens verksamhet. Du håller dig ständigt uppdaterad inom ditt kunskapsområde, det är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likaså har du blick för vad som fungerar bra i praktiken.

Kompetens

 • Minst 3 års yrkeserfarenhet som utvecklare inom affärssystem (exempel Movex, IFS, IBS, SAP eller motsvarande)
 • Relevant utbildning från högskola/universitet

Värdefulla egenskaper

 • Problemlösare
 • Teknikintresse
 • Teamorienterad
 • Lyhörd
 • Affärsdriv

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som oss, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema Man Med Moln Blue 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager. Mellan vecka 28-32 checkar vi ut för semester, därefter fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Ha en fantastisk sommar!

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email