Jobb

CRM Consultant Microsoft Dynamics 365 CE & Power Platform

Implema fortsätter att växa och nu satsar vi stort på att stärka och utveckla vår kompetens och vårt erbjudande inom Microsoft där vi har utökat med både Microsoft D365 CE & Power Platform. Nu har det blivit dags att växa teamet och vi söker en konsult med spetskompetens inom Customer Engagement & Power Platform.
Implema Jobba Hos Oss 11
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Tranieeprogram

Ditt uppdrag

I rollen som CRM Consultant kommer ditt främsta fokus givetvis vara att leda implementationer, såväl Power Platform implementationer som Dynamics 365 CE applikationer. Eftersom du kommer att ingå i ett mindre team som är under uppyggnad får du möjlighet att växla mellan operativt, taktiskt och strategiskt arbete. Allt i en delikat blandning! Eftersom såväl kompetens som erbjudande ska fortsätta att utvecklas inom området får du vara med och skapa det klimat och de implementationer som Implema beger sig in på. I detta ingår allt ifrån att samla in krav och konfigurera systemet till att leda workshops och hålla utbildningar. Till viss del kommer du också att arbeta med pre-sale som områdesexpert och lösningsarkitekt.

Exempel på ansvarsområden:

 • Genomföra implementationer av Microsoft D365 CE och Power Platform lösningar
 • Sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
 • Leda processdiskussioner och genomföra processförbättringar i rollen som lösningsansvarig
 • Leda och driva workshops och utbildningar för kunder samt handleda kollegor
 • Koordinera med berörda inom de projekt som du deltar i, samt följa upp uppsatta mål och nyckeltal
 • Koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen behöver du vara driven av att undersöka olika delar inom Plattformen och du får gärna ha genomfört ett och annat implementationsprojekt med hjälp av applikationer byggda på Power Platform. Vi tror även att du har god kunskap om övriga relevanta Microsoft produkter som exempelvis Microsoft Office 365, AD och Azure. Troligtvis har du haft en liknande roll på konsultsidan men du kan också komma från kund/verksamhetssidan där du har skaffat dig god förståelse för hur marknads-, sälj- och servicefunktionerna i ett företag/organisation fungerar. Ett stort plus är om du har certifieringar inom Microsoft Customer Engagement (Sales/Marketing/Service och Power Platform). Du har en relevant utbildning (inom exempelvis marknadsföring, ekonomi eller systemvetenskap) från högskola/universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift). 

För att vi ska trivas tillsammans tror vi att du kan driva dig själv framåt, vågar utmana för att skapa förbättringar och förstår värdet av att samarbeta. Du uppskattas för din förmåga att skapa framåtdrift genom din expertis och nyfikenhet på kundernas behov och affär. Att ständigt vara uppdaterad inom ditt kunskapsområde är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken. 

 

Kompetens

 • Konsulterfarenhet alternativt erfarenhet från en liknande roll på kund/verksamhetssidan
 • God kunskap inom Microsoft D365 Customer Engagement & Power Platform

Värdefulla egenskaper

 • Affärsdriv
 • Konsultativ
 • Lyhörd
 • Teamorienterad

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!
Implema Jobba Hos Oss 10

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager.

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email