Jobb

Consultant Manager SAP

Implemas SAP-team växer och nu söker vi en konsultchef i Skåne! Är du en uppskattad ledare och har erfarenhet av konsultaffären? Har du förmåga att skapa framdrift, förtroende och resultat? Vill du dessutom vara med på den spännande resan att växla upp Implema syds fortsatta tillväxt? Då kan det här vara rätt roll för dig!
SAP Jobb
Spela videoklipp
Spela filmen
SAP Jobb

Ditt uppdrag

Inom SAP-teamet framtidssäkrar vi våra kunders affärer med hjälp av SAPs affärsplattformar (S/4HANAS/4HANA Cloud, Customer Experience (CX) och Business Technology Platform etc.). Rollen som konsultchef är tvådelad där du får möjlighet att både jobba som personalansvarig med eget team och som delaktig i leverans i rollen som exempelvis leveransansvarig eller konsult. Som konsultchef kommer du att ha direkt personalansvar för cirka 10 konsulter initialt (över tid kommer teamet att växa). I nära samarbete med våra andra konsultchefer fördelar ni såväl ansvar som arbetsuppgifter mellan er. Du kommer att vara placerad i Malmö och ha en nyckelroll i SAP-teamet som befinner sig i en stark utvecklingsfas. 

Exempel på ansvarsområden:

 • Planera och fördela resurser med fokus att skapa en effektiv beläggning och bemanning av projekt och uppdrag
 • Rekrytera, introducera, leda, coacha och motivera konsulter
 • Genomföra utvecklings-, utvärderings- och lönesamtal
 • Ansvara för leverans av implementations- och utvecklingsprojekt/uppdrag

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du dokumenterad ledarerfarenhet. I leveransen har du troligtvis arbetat som exempelvis service manager eller konsult. Du har förmåga att våga fatta beslut själv och dessutom mod att testa och experimentera för att förbättra. Som ledare uppskattas du för ditt delegerande ledarskap där du skapar möjligheter och förutsättningar för dina medarbetare. Själv tar du stort eget ansvar för att leverera i dina projekt men också för att strukturera och planera beläggning och bemanning i övriga projekt och uppdrag. Att ständigt vara uppdaterad inom ditt kunskapsområde är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken. Givetvis har du relevant utbildning från högskola/universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift). 

Kompetens

 • Dokumenterad ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av konsultaffären
 • Erfarenhet från en liknande roll i ett B2B företag, med fördel inom IT-branshen är starkt meriterande

Värdefulla egenskaper

 • Lagspelare
 • Lösningsfinnare-du skapar framdrift och inspirerar andra
 • Trygg beslutsfattare
 • Mod att testa och experimentera för att förbättra
 • Affärsdriv

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!
Job SAP

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager.

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.