Consultant Manager-Dynamics

Implemas Dynamics-team växer och nu söker vi ytterligare en konsultchef! Är du en uppskattad ledare och erfaren konsult? Har du förmåga att skapa framdrift, förtroende och resultat? Då kan det här vara rätt roll för dig!
Implema 457171060 Blue 1x1
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Jobba Hos Oss 4

Ditt uppdrag

Inom Dynamicsteamet framtidssäkrar vi våra kunders affärer med hjälp av Microsofts affärsplattformar Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, Customer Engagements, Power Platform och Azure. Rollen som konsultchef är tvådelad där du får möjlighet att både jobba som personalansvarig och konsult. Som konsultchef kommer du att ha direkt personalansvar för cirka 10 konsulter initialt (över tid kommer teamet att växa). I nära samarbete med vår andra konsultchef fördelar ni såväl ansvar som arbetsuppgifter mellan er. Som konsult arbetar du i implementations- och utvecklingsprojekt där du utvecklar och stöttar våra kunder i deras affärsprocesser. Du kommer att vara placerad i Stockholm och ha en nyckelroll i Dynamics-teamet som befinner sig i en stark utvecklingsfas.

Exempel på ansvarsområden:

 • Planera och fördela resurser med fokus att skapa en effektiv beläggning och bemanning av projekt och uppdrag.
 • Rekrytera, introducera, leda, coacha och motivera konsulter.
 • Genomföra utvecklings-, utvärderings- och lönesamtal.
 • Ansvara för leverans av implementations- och utvecklingsprojekt/uppdrag.

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du dokumenterad ledarerfarenhet och konsulterfarenhet. Som konsult har du troligtvis arbetat som arkitekt, applikationskonsult, projektledare eller inom presale. Att ständigt vara uppdaterad inom ditt kunskapsområde är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.

Som ledare uppskattas du för ditt delegerande ledarskap där du ger stort eget ansvar till, och skapar möjligheter och förutsättningar för dina medarbetare. Själv tar du stort eget ansvar för att leverera i dina projekt men för att strukturera och planera beläggning och bemanning i övriga projekt och uppdrag. Du har förmåga att våga fatta beslut själv och dessutom mod att testa och experimentera för att förbättra. Givetvis har du relevant utbildning från högskola/universitet och är flytande i svenska och engelska (tal och skrift).

Kompetens

 • Dokumenterad ledarerfarenhet inklusive personalansvar
 • Konsulterfarenhet inom relevant område

Värdefulla egenskaper

 • Ansvarstagande
 • Trygg beslutsfattare
 • Mod att testa och experimentera för att förbättra
 • Teamorienterad
 • Lyhörd
 • Affärsdriv

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som vi, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema Jobba Hos Oss 3

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager
Implema Camilla Waernelius

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 160 medarbetare och omsätter 250 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

160 medarbetare

Vi finns på 10 orter

250 Mkr i omsättning

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email