Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Applikationskonsult SAP Sales & Service Cloud

Hos Implema får du jobba med teknik och digitalisering i framkant. Som Applikationskonsult inom SAP Sales & Service Cloud arbetar du som konsult i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt där du utvecklar och stöttar kunderna i deras sälj- och serviceprocesser eller supporterar befintlig lösning. Arbetet innebär att med god förmåga kunna agera rådgivare åt kundernas processägare eller superusers på större bolag. Det innebär att du har gedigen kunskap i att analysera resultat och i din roll bidrar med förslag på utveckling och förbättringsinsatser.

Implema är Sveriges ledande leverantör av affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics 365. Som nyfiken på ny teknik så uppskattar du att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant och ofta är molnbaserade. Vi ansvarar ofta för att utveckla välkända svenska och globala företag och säkerställa att de tar rätt steg på sin digitaliseringsresa. Du bidrar till den resan genom att jobba nära kunderna och få saker att hända genom engagemang, driv och expertis inom integration och affärssystem.

Du ansvarar för att koordinera med berörda personer inom de projekt som du deltar i och följer upp de mål samt nyckeltal som är uppsatta. Att analysera och utvärdera resultatet och därigenom arbeta för att uppnå förbättringar är en viktig del i rollen. Du brinner för processförbättringar inom försäljning och service, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du driver kunden framåt och föreslår lösningar som passar kunden bra. Att ständigt vara uppdaterad inom kunskapsområdet är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, på samma sätt har du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.

Kravprofil
• Relevant utbildning från högskola/universitet
• Minimum 3 års yrkeserfarenhet som konsult inom SAP Sales Cloud och/eller SAP Service Cloud

Kunskaper och färdigheter
• Kunna ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en lösning
• Hålla ihop och koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa
• Kunna leda arbete i implementationsprojekt inom ditt relevanta fokusområde
• Kunna sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
• Kunna leda processdiskussioner med kund och processförbättringar inom relevant fokusområde
• Kunna handleda kollegor inom relevant verksamhetsområde
• Kunna utbilda kund och konsulter
• Relevanta IT-kunskaper  
• Svenska och engelska i tal och skrift

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Ekvall, Konsultchef SAP Applications, michael.ekvall@implema.se. +46 13 25 42 93

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Michael Ekvall,
Consultant Manager

Vill du veta mer om tjänsten?

Applikationskonsult SAP Sales & Service Cloud
Michael Ekvall