Applikationskonsult SAP Customer Service (CS)

Implema fortsätter att växa runt om i Sverige! Nu söker vi en erfaren SAP applikationskonsult med spetskompetens inom Customer Service (CS modulen).
 • Ort: Flera orter
 • Sista ansökningsdag: 2020-09-30
 • Tillträde: Omgående
Implema 714903802 Blue 1x1
Spela videoklipp
Spela filmen
Implema Jobba Hos Oss 2

Ditt uppdrag

I rollen som Applikationskonsult SAP CS har du ett helhetsansvar för att jobba nära våra kunder och ta lead i samtliga faser i implementationsprojekt. Din roll har både spets och bredd och du kommer att göra allt ifrån att sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer till att föreslå och genomföra processförbättringar. Du kommer också att coacha, handleda och utbilda kunder, kollegor och andra konsulter inom ditt fokusområde.

Exempel på ansvarsområden:

 • Leda arbetet i implementationsprojekt inom ditt fokusområde
 • Sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
 • Leda processdiskussioner och genomföra processförbättringar inom ditt fokusområde
 • Utbilda och handleda kunder, konsulter och kollegor inom ditt fokusområde
 • Koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen som Applikationskonsult SAP CS har du minst 5 års yrkeserfarenhet som SAP applikationskonsult inom Logistik med fördjupade kunskaper inom SAP CS. Ett stort plus är tidigare erfarenhet från implementation samt större utvecklingsprojekt inom Customer Service området. Du har förmåga att ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en lösning samt en väl utvecklad förståelse för kopplingarna till andra moduler och processer inom såväl logistik som ekonomi. Du får saker att hända genom ditt engagemang, driv och expertis inom konfigurering, integration och affärssystem. Vi tror att du har en relevant utbildning från högskola eller universitet och är flytande I svenska och engelska (tal och skrift).

För att trivas i rollen som Applikationskonsult SAP CS har du förmåga att dela erfarenhet och kunskap och ser det som självklart att jobba tillsammans med andra. Du analyserar och utvärderar resultat och har förståelse för teknikens roll i affärsprocesser. Du motiverar och inspirerar andra genom din framåtdrift och nyfikenhet på kundernas behov och affär.

Kompetens

 • Minst 5 års yrkeserfarenhet som SAP-applikationskonsult inom Logistik med fördjupade kunskaper inom SAP CS
 • Ett stort plus är tidigare erfarenhet från implementation samt större utvecklingsprojekt inom Customer Service området.

Värdefulla egenskaper

 • Konsultativ
 • Analysförmåga och teknikintresse
 • Affärsförståelse
 • Teamorienterad

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. Om du, precis som oss, är nyfiken på ny teknik och uppskattar att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant så kommer du att trivas hos oss!

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Implema 42239548 1x1

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
 • Tjänst: Applikationskonsult SAP Customer Service (CS)
 • Ort: Flera orter
 • Sista ansökningsdag: 2020-09-30
 • Tillträde: Omgående
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager
Implema Camilla Waernelius

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 11 orter runt om i Sverige. Idag är vi 140 medarbetare. Vi växer och vill bli fler!

140 medarbetare

Vi finns på 11 orter

230Mkr i omsättning

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email