Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Applikationskonsult Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations

Implema fortsätter att växa runtom i Sverige. Som Applikationskonsult inom Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations arbetar du i huvudsak som konsult i implementationsprojekt eller i utvecklingsprojekt där du utvecklar och stöttar kunderna i deras affärsprocesser eller stöttar befintlig lösning. Arbetet innebär att du har god förmåga kunna agera rådgivare åt kundernas processägare eller superusers på större bolag. Det innebär också att du har gedigen kunskap i att analysera resultat och att du i din roll som konsult bidrar med förslag på utveckling och förbättringsinsatser.

Implema är Sveriges ledande leverantör av affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics 365. Som nyfiken på ny teknik så uppskattar du att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant och ofta är molnbaserade. Vi ansvarar ofta för att utveckla välkända svenska och globala företag och säkerställa att de tar rätt steg på sin digitaliseringsresa. Du bidrar till den resan genom att jobba nära kunderna och få saker att hända genom engagemang, driv och expertis inom integration och affärssystem.

I rollen som applikationskonsult är du kunnig i hela plattformen eller inom ett eller flera av fokusområdena Finance & Projects, Trade & Logistics eller Manufacturing där du har en viktig roll i teamet som befinner sig i en stark utvecklingsfas.

Du har ansvaret för att koordinera med berörda personer inom de projekt du deltar för att följa upp de mål och nyckeltal som är uppsatta. Att analysera och utvärdera resultatet och därigenom arbeta för att uppnå förbättringar är en viktig del i rollen. Du brinner för processförbättringar, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du driver kunden framåt och föreslår lösningar som passar kunden bra. Att ständigt vara uppdaterad inom kunskapsområdet är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, på samma sätt som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.

Kravprofil
•Relevant utbildning från högskola/universitet
•Minimum 3 års yrkeserfarenhet som konsult inom Microsoft Dynamics 365/AX (inom någon utav områdena Finance&Projects, Trade & Logistics eller Manufacturing) eller
•Minimum 3 års yrkeserfarenhet som konsult inom ERP (exempelvis Movex, IFS, IBS, SAP eller motsvarande) eller
•Minimum 5 års yrkeserfarenhet av linjeroll med nära koppling till affärssystem (exempelvis produktionsansvarig, logistikansvarig, ekonom, systemansvarig, projektledare eller motsvarande)


Kunskaper och färdigheter
• Kunna ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en lösning
• Hålla ihop och koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa
• Kunna leda arbete i implementationsprojekt inom ditt relevanta fokusområde (Finance & Projects, Trade & Logistics eller Manufacturing)
• Kunna sätta upp och konfigurera lösningar, specificera anpassningar och integrationer
• Kunna leda processdiskussioner med kund och processförbättringar inom relevant fokusområde
• Kunna handleda kollegor inom relevant verksamhetsområde
• Kunna utbilda kund och konsulter
• Relevanta IT-kunskaper  
• Engelska i tal och skrift
• Relevant utbildning från högskola/universitet eller
• Minimum 3 års yrkeserfarenhet som utvecklare inom affärssystem (exempel Movex, IFS, IBS, SAP eller motsvarande)

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Viktor Lundqvist, Affärsområdeschef Microsoft Dynamics, viktor.lundqvist@implema.se +46 8 503 124  01

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Viktor Lundqvist,
Business Area Manager Microsoft Dynamics

Vill du veta mer om tjänsten?

Applikationskonsult Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations
Viktor Lundqvist