Jobb

Analytics Consultant

Implema fortsätter att växa i Sverige! Nu söker vi fler erfarna konsulter inom Analytics med fokus på affärssystem med främst SAP som plattform. Vill du bli en nyckelspelare som guidar våra kunder i att fokusera på målstyrning i den digitala världen? Då är den här rollen rätt för dig!
Job SAP konsult
Spela videoklipp
Spela filmen
SAP Jobb

Ditt uppdrag

Som konsult inom Analytics är ditt uppdrag att bidra med kunskap och färdigheter för att våra kunder bättre ska förstå sin verksamhet, effektivisera användningen av analys och uppföljningen av affärsprocesser. Som konsult på Implema utvecklar du våra kunders beslutsfattande och stärker deras konkurrensförmåga.  

 

Exempel på ansvarsområden:

  • Utveckla samt ansvara för kundens tekniska plattform för beslutsstöd i rollen som arkitekt 
  • Driva förändringsprojekt med målet att öka kundernas analysförmåga
  • Guida kunderna inom nya lösningar som skapar värde i kundens digitaliseringsresa

Är du den vi söker?

För att lyckas i rollen har du givetvis breda kunskaper inom beslutsstöd, både från verksamhetssidan och på någon av våra plattformar. Erfarenhet av projektledning och en väl utvecklad förståelse för verksamhetsstyrning är meriterande 

För att trivas i rollen har du ett brinnande intresse för området och hur detta kan bidra till att stärka våra kunders konkurrenskraft. Att ständigt vara uppdaterad på trender inom Analytics är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet, likväl som att du har blick för vad som kommer att fungera bra i praktiken. Du uppskattar att jobba nära beslutsfattare och har förmåga att få saker att hända. Du är också en engagerad lagspelare som månar om att dina leveranser håller hög kvalitet. 

Kompetens

  • Relevant erfarenhet från konsult- alternativt verksamhetssidan
  • Erfarenhet av att jobba i större IT-projekt
  • Väl utveckalad förståelse för verksamhetsstyrning samt erfarenhet av projektledning är starkt meriterande

Värdefulla egenskaper

  • Konsultativ lösningsfinnare
  • Teamorienterad lagspelare
  • Förmåga att motivera, skapa förtroende och framdrift

Implema erbjuder dig

Välkommen in i en dynamisk organisation med en kultur och ett engagemang som kännetecknas av en stolthet och stark vilja att alltid driva arbetet framåt. Vi använder teknik som ligger i framkant inom planering, simulering och affärsanalys, vilket är helt avgörande för att mäta och styra verksamheter till framgång. Vi lovar dig en utmanande och varierande roll där du har möjlighet att både växa och vara med och påverka. I rollen som konsult inom Analytics finns det möjlighet till valfri placering på något av våra kontor med möjlighet att jobba hemifrån.

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Dynamisk organisation

Engagerade kollegor

Möjlighet att utvecklas och växa

Job SAP

Hör av dig idag!

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev eller med länk till din LinkedIn-profil.
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

För mer information

För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Camilla Waernelius, Recruitment & Employer Branding Manager. Mellan vecka 28-32 checkar vi ut för semester, därefter fortsätter rekryteringsprocessen som vanligt. Ha en fantastisk sommar!

Om Implema

Implema är ett svenskägt ägarlett företag och Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärssystem baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics. Med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt guidar Implema svenska och internationella företag till effektiva och hållbara affärsprocesser och den snabbaste vägen till framtidens affärssystem. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 180 medarbetare och omsätter 300 MSEK. Vi växer och vill bli fler!

180 medarbetare

Vi finns på 10 orter

300 Mkr i omsättning

© Implema. All rights reserved
Dela
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email
Dela med dig

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.