Jobba på Implema

Är du nyfiken på en annorlunda konsultroll? På Implema jobbar du i team med kollegor och kunder. Löser problem. Påverkar. Upplever variation. Låter det spännande? Kika på filmen!

Affärskonsult med försäljningserfarenhet SAP Sales & Service Cloud

Hos Implema får du jobba med teknik och digitalisering i framkant. Som Affärskonsult och projektledare SAP Sales (& Service) Cloud ansvarar du för att driva implementationsprojekt och utvecklingsprojekt. Du har dialog med styrgrupper, följa upp resursplanering och budget. Du planerar och genomför workshops med kunder, tester och utbildningar. Du driver dialogen med utvecklare och andra projektdeltagare i olika faser i projektet. Med din djupa kunskap om säljprocessen och breda kunskap inom CRM-system (SAP, Microsoft, Salesforce mfl) stöttar du i försäljningsarbetet genom att föreslå lösningar, räkna på offerter, dema system och svara på kvalificerade frågor från kunderna som en del av försäljningsarbetet.

Implema är Sveriges ledande leverantör av affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics 365. Som nyfiken på ny teknik så uppskattar du att arbeta med tekniska lösningar som ligger i absolut framkant och ofta är molnbaserade. Vi ansvarar ofta för att utveckla välkända svenska och globala företag och säkerställa att de tar rätt steg på sin digitaliseringsresa. Du bidrar till den resan genom att jobba nära kunderna och få saker att hända genom engagemang, driv och expertis inom integration och affärssystem.

Du stimuleras av att coacha, utveckla och handleda kollegor och kunder som behöver stöd i sin utveckling.
Att analysera och utvärdera resultatet och därigenom arbeta för att uppnå förbättringar är en viktig del i rollen. Du brinner för processförbättringar, du har förmågan att inspirera kunder och förstår teknikens roll i affärsprocesser. Du kommer att driva kunden framåt och föreslå lösningar som passar kunden bra. Att ständigt vara uppdaterad inom kunskapsområdet är en naturlig del i din yrkesmässiga personlighet likväl som du har blick för vad som fungerar väl i praktiken.

Kravprofil
• Relevant utbildning från högskola/universitet
• Minimum 5 års yrkeserfarenhet som säljare, gärna som försäljningsansvarig,  med god förståelse för säljprocess och uppföljning inom ramen för CRM-system såsom SAP, Microsoft, Salesforce eller liknande. Projektledning är meriterande

Kunskaper och färdigheter
• Goda ledaregenskaper
• Goda presentationsegenskaper
• Erfarenhet av roll som säljare och gärna projektledare
• Kunna leda arbete i implementationsprojekt
• Relevanta IT-kunskaper
• Kunna ta ett helhetsansvar för att hålla ihop en lösning
• Koordinera tredjepartsleverantörer samt integrationer till dessa
• Kunna leda processdiskussioner med kund och processförbättringar
• Kunna handleda kollegor
• Svenska och engelska i tal och skrift

Vi vill finnas nära våra kunder och kontor på 11 orter i Sverige. Du har ett flexibelt jobb och hittar förhoppningsvis ett av våra kontor nära din hemort. På Implema tycker vi att det är viktigt att ha kul på jobbet och utvecklas. Vi är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi träffas regelbundet såväl på kontoret som på vår årliga inspirationsresa där vi pratar framtid och utbyter idéer.

För mer information om tjänsten kontakta Michael Ekvall, Konsultchef SAP, michael.ekvall@implema.se. +46 13 25 42 93

Startdatum
Omgående. Sista dag för ansökan är 31 mars 2020.

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV eller med länk till din LinkedIn-profil till apply@implema.se.

Information:

Startdatum:
Omgående
Sista ansökningsdag:
31 mars 2020
Daniel Falk,
Business Area Manager SAP Applications

För mer information om tjänsten

Affärskonsult med försäljningserfarenhet SAP Sales & Service Cloud
Daniel Falk