Implema Talks Ekonomi SAP

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
SAP Ekonomi Affärssystem
Fredagen den 23 oktober startar vi upp Implema Talks inom Ekonomi och SAP. Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format där vi på Implema, tillsammans med våra kunder och partners, inspirerar och delar med oss av kunskap, erfarenheter och lösningar inom affärsprocesser och digitalisering.

I gruppen Implema Talks Ekonomi SAP kommer vi att diskutera aktuella ämnen och frågeställningar inom både SAP ECC och S4 utifrån era önskemål.  Gruppdeltagarna bidrar själva med input kring agenda och vilka ämnen som känns mest aktuella att ta upp. 

Implema Talks Ekonomi SAP riktar sig till dig som arbetar hands on i systemet men även som CFO eller liknande och inom SAP.

Som deltagare ingår du i samma grupp över tid. Du lär då känna dina gruppmedlemmar och kan även ha kontakt och byta erfarenheter mellan de inbokade mötena. 

Sammankallande

Sammankallande och ansvarig för gruppen Implema Talks Ekonomi SAP är Lisa Eriksson. Har du frågor kring gruppen eller önskemål kring aktuella frågeställningar kontakta Lisa.

Implema Talks

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Lisa Eriksson,
Applications Consultant

Vill du veta mer om Implema Talks Ekonomi SAP?

Kontakta mig!
Lisa Eriksson,
Applications Consultant

Vill du veta mer om Implema Talks Ekonomi SAP?

Kontakta mig!

Fortsätt läsa

Webinar 28/1: Hur kan du förbättra den ekonomiska planeringsprocessen genom att flytta in i molnet?

Implema och Absfront inleder samarbete kring CRM med Microsoft Dynamics 365 och Power Platform

Implema och Absfront inleder samarbete i syfte att utveckla gemensamma affärer inom CRM-området med fokus på den svenska marknaden och att samverka i gemensamma projekt.

Jul- och nyårshälsning från Implema

Vi närmar oss slutet av detta år och vill här skicka en jul- och nyårshälsning från Implemas VD Jörgen Aronsson. Han sammanfattar 2020 med ett ord: annorlunda. Ett år då vi tvingats stanna upp och tän

Nästa Implema Talks Ekonomi SAP 12 februari