Aktuellt

Implema Talks Analytics och Beslutsstöd 18 mars

Jobbar du med beslutsstöd och vill inspireras, dela kunskap och erfarenheter med andra företag? Nästa Implema Talks har tema beslutsstöd i molnet.

Plats: Digitalt via Teams 
Tid: 18 mars 09:00 – 10:00
Sammankallande: Carl-Johan Nordqvist, Affärsområdeschef Analytics Implema 

Vi kommer inleda med att titta på hur plattformen för beslutsstöd i molnet ser ut hos SAP, och hur den är tänkt att samverka och/eller ersätta befintliga verktyg.  

Inom gruppen kommer vi diskutera mer kring ämnet. Det finns möjlighet att ställa frågor eller dela med sig av sina egna utmaningar och erfarenheter.  

Anmälan

Implema Talks Analytics och Beslutsstöd 18 mars

Data Analytics Talks

Om Implema Talks Analytics och Beslutsstöd

Implema Talks Analytics och Beslutstöd riktar sig framförallt till dig som jobbar med verktyg för beslutsstöd i första hand på SAP- plattformen. 

I gruppen Implema Talks Analytics och Beslutstöd diskuterar vi aktuella ämnen och frågeställningar såsom automatisering av uppföljningen, prediktiva beslutsstöd och hur man bygger datadrivna kulturer i organisationer.  

Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format där vi på Implema, tillsammans med våra kunder och partners, inspireras och delar med oss av kunskap, erfarenheter och lösningar inom affärsprocesser och digitalisering. 

Kunder från olika eller samma branscher ges möjlighet att stärka sitt nätverk och diskutera gemensamma problem och lösningar. 

Implema Talks grupperna formas utifrån behov, specifika områden och aktuella frågeställningar där Gruppdeltagarna bidrar själva med input kring agenda och vilka ämnen som känns mest aktuella att ta upp. 

Varje möte är cirka en timma långt. Varje session inleds med en presentation av ämnet som sedan diskuteras under resterande del av mötet.  

Mötesfrekvensen är ett par gånger per år. Normalt ingår man i samma grupp över tid och lär då känna sina gruppmedlemmar och kan ha kontakt och byta erfarenheter även mellan de inbokade mötena. 

Har du frågor kring Implema Talks Analytics och Beslutsstöd?

Välkommen att kontakta mig för frågor. Anmälan görs direkt i anmälningsformuläret till vänster.

Relaterade lösningar

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved