Implema Talks: snabbfotade digitala möten inom affärsprocesser och digitalisering

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format där vi på Implema, tillsammans med våra kunder och partners, inspireras och delar med oss av kunskap, erfarenheter och lösningar inom affärsprocesser och digitalisering.

Implema inspire är en fantastisk mötesplats där vi årligen samlar beslutsfattare och nyckelanvändare, från verksamheten såväl som IT, för att ta in de senaste trenderna inom teknik, utbyta erfarenheter och tillsammans hämta energi i det viktiga förändringsuppdrag vi har. I år genomför vi för första gången Implema Inspire som ett digitalt event och det kommer gå av stapeln den 17 september.

– I de speciella omständigheter som råder med pågående pandemi, ser vi ett stort behov av fler forum där vi och våra kunder kan inspireras och dela kunskap och erfarenheter med varandra, berättar Implemas VD Jörgen Aronsson. Som en förlängning av Implema Inspire, och för att fortsätta dialogen, lanserar vi därför Implema Talks bestående av korta, digitala möten i ett snabbfotat format. 

Implema Talks är unika tillfällen att samlas digitalt kring ett specifikt ämne där Implema, våra partners, och kunder bidrar och delar med sig av kunskap och erfarenheter. Kunder från olika eller samma branscher ges möjlighet att stärka sitt nätverk och diskutera gemensamma problem och lösningar.

Implema Talks grupperna formas utifrån behov, specifika områden och aktuella frågeställningar. Normalt ingår man i samma grupp över tid och lär då känna sina gruppmedlemmar och kan ha kontakt och byta erfarenheter även mellan de inbokade mötena.

Implema Talks är en utveckling av Implemas erfarenhetsgrupper (ERFA) som tidigare bland annat varit en del av årliga eventet Implema Inspire. De kommer hållas digitalt, vara kortare och mer frekventa än tidigare ERFA-grupper.

Vill du delta i Implema Talks? Anmäl dig i formuläret nedan!

Planerade Implema Talks

Implema Talks Ekonomi SAP

Första träffen: 23 oktober kl 14:00 – 15:00
Implema Talks Ekonomi SAP

Implema Talks Analytics & Beslutsstöd

Första träffen: 15 oktober kl 10:00 – 11:00
Implema Talks Analytics och Beslutsstöd

Implema Talks Logistik SAP

Första träffen: 30 oktober kl 10:00 – 11:00
Implema Talks Logistik SAP

Implema Talks Dynamics

Första träffen: under planering

Implema Talks CIO

Första träffen: under planering

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest