Implema Talks Ekonomi SAP

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Fredagen den 23 oktober startar vi upp Implema Talks inom Ekonomi och SAP. Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format där vi på Implema, tillsammans med våra kunder och partners, inspirerar och delar med oss av kunskap, erfarenheter och lösningar inom affärsprocesser och digitalisering.

I gruppen Implema Talks Ekonomi SAP kommer vi att diskutera aktuella ämnen och frågeställningar inom både SAP ECC och S4 utifrån era önskemål.  Gruppdeltagarna bidrar själva med input kring agenda och vilka ämnen som känns mest aktuella att ta upp. 

Implema Talks Ekonomi SAP riktar sig till dig som arbetar hands on i systemet men även som CFO eller liknande och inom SAP.

Som deltagare ingår du i samma grupp över tid. Du lär då känna dina gruppmedlemmar och kan även ha kontakt och byta erfarenheter mellan de inbokade mötena. 

Sammankallande

Sammankallande och ansvarig för gruppen Implema Talks Ekonomi SAP är Lisa Eriksson. Har du frågor kring gruppen eller önskemål kring aktuella frågeställningar kontakta Lisa.

Planerade möten Implema Talks Ekonomi SAP

Fredag 23 oktober
Plats: Digitalt
Tid: 23 oktober 14:00 – 15:00

Anmälan Implema Talks Ekonomi SAP

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Lisa Eriksson,
Applications Consultant

Vill du veta mer om Implema Talks Ekonomi SAP?

Kontakta mig!