Event

I dagens snabba förändringstakt blir mötet mellan människor allt viktigare. Vi bjuder in och deltar på ett antal event och mötesplatser under året. Implema arrangerar även varje år Sveriges ledande affärssystemsevent: Implema Inspire.

Årets tema

Framtidssäkra din affär!

Den 17 september 2020 ses vi igen. I år har vi valt att utveckla Implema Inspire till ett digitalt event med temat: framtidssäkra din affär! 

Inspire är den givna mötesplatsen för beslutsfattare och nyckelpersoner med fokus på affärssystem och digitalisering. Här kan du ta del av framgångsrika digitaliseringsprojekt, lyssna till inspirerande talare och få nyttiga expertråd.

Samtidigt kan du nätverka med branschkollegor och leverantörer på vår digitala mötesplats, var du än befinner dig.

Bakom eventet står Implema, Sveriges ledande leverantör av effektiva affärssystemlösningar baserade på SAP och Microsoft Dynamics.

Titta gärna på teaserfilmen inför Implema Inspire 2020. Du når filmen via bilden till höger.

Anmäl dig direkt så ses vi i september!

Varmt välkommen!

 

 

Empty Pixel
Spela videoklipp

Implema bjuder in till Afterwork för studenter

Implema finns på plats på Traineedagen den 11 oktober för att bygga viktiga relationer inför framtiden.

Implema möter studenter i Sundsvall

Träffa Implema på Mötesplats Campus – Mittuniversitetets arbetsmarknadsmässa

Vilken karriär väljer du?

AfterWork för studenter hos Implema Umeå 9 maj 2019

Är du Implemas nya trainee?

Torsdagen den 7:e februari kommer Implema att finnas på Traineeguidens evenemang Speed Talent 2019 i Waterfront Building i Stockholm, där vi fortsätter satsningen på vårt framgångsrika traineeprogram.

Välkommen på Implema Inspire 2019!

Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem. Boka in 16-17 maj i kalendern redan idag för att inte missa årets affärssystemevent!

Snabbaste vägen till framtidens affärssystem: Implema på Forum Affärssystem 8 maj

Tisdag 8 maj är Implema på plats i Göteborg för Forum Affärssystem och HR 2018.

Logistik & Affärssystem i Värnamo

Kom och träffa Implema på plats i Värnamo den 21 mars 2018.

Årets affärssystemevent: Implema Inspire 19 – 20 april 2018.

Välkommen till Implema Inspire, två dagar i bästa sällskap för dig som vill stimulera företagets tillväxt och lönsamhet genom digitalisering och smartare analys.

Nyheter

Evenemang

Välkommen till Implema Inspire 2020

Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med aktuella kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd. Den 17 september 2020 ses vi igen. I år har vi valt att utveckla Implema Inspire till ett digitalt event.

Rekordstort intresse för Användarföreningen Dynamics365!

Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Träffa Implema på EEE-dagarna Lund 19-20 februari

EEE dagarna är en arbetsmarknadsmässa för ekonomi- och systemvetarstudenter som anordnas årligen av Lundaekonomerna, ekonomkåren vid Lunds Universitet.

Träffa Implema på Uniaden Umeå 28-29 januari

Uniaden finns till för att att ge dig som student de bästa möjliga förutsättningarna att nå dit du vill. Implema är på plats.