Aktuellt

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande framtidens affärssystem, hållbara affärsprocesser och Implemas kundprojekt.

Kom och träffa Implema på plats i Värnamo den 21 mars 2018.
Är ditt företag redo för framtiden med ett kraftfullt affärssystem i molnet? SAPs kraftfulla affärssystemplattform för digitalisering, SAP S/4HANA, finns nu på den svenska marknaden som public cloud.
Implema välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, civilekonom, system- eller datavetenskap.
Tisdagen den 20 mars är det dags för SAPSA fokusgruppsmöte med fokus på Embedded Analytics.
Ejendals har gjort en imponerande resa när de, med Implema som partner, blev första svenska företag att implementera och go live med nästa generationens affärssystem: SAP S/4 HANA och SAP Fiori.
Välkommen till Implema Inspire, två dagar i bästa sällskap för dig som vill stimulera företagets tillväxt och lönsamhet genom digitalisering och smartare analys.
SAP utser årligen sina bästa partners och för 2017 gick ett av prisen åter till Implema, nu i kategorin SAP Business Partner of the Year.
Nu kan du få det bästa av två världar: SAP on Azure by Implema är vår nya, unika helhetslösning som hjälper dig korsbefrukta din SAP-miljö med Azure och Cloud. Välkommen till framtiden!
Invigning och after work på Implemas nya kontor i Stockholm. Stort tack till alla som kom och gjorde kvällen fantastisk!